Vrvhs kérdése:
Valaki véletlen nem tudná belinkelni azt a videót, mikor egy nőnek tv ben feltesznek kérdéseket a vatikánról?
Figyelt kérdés
A nő világbanknál valami könyvelő volt és elmesél mindent a vatikánról, hogy náluk van a legtöbb arany a világon, fbi miért jött létre eredetileg stb2020. jan. 10. 20:24
1/2 anonim válasza:
"A nő világbanknál valami könyvelő volt és elmesél mindent a vatikánról, hogy náluk van a legtöbb arany a világon"
Még ha igaz is, amit ez a nő magáról és a Vatikán aranytartalékáról állít (szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban is), ezt csak az kajálja be, aki semmilyen gazdasági tudással nem rendelkezik. Jó, én sem vagyok egy Rockefeller, de annyit tudok, hogy úgy 40 éve már nincs aranyfedezetnek akkora jelentősége a pénzügyi rendszerben, az USA-ban Nixon elnök szüntette meg a dollár mögül az aranyfedezetet, ami azért nem tegnap volt...
A másik: nem tudom, hogy hány olyan esetet hallottál az elmúlt 20-30 évben, hogy aranyért robbant volna ki háború...? Olajért viszont annál több. Rég nem az aranytartalék a gazdaság húzóágazata.
2/2 anonim válasza:
Az lehet, de attól még az aranynak gyakorlatilag ugyanolyan konkrét értéke van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!