Bűnnek számít, ha valaki démonokat fogad be csak azért, hogy segítsen nekik megszabadulni a bűnjeiktől, hogy aztán hosszú ölelés után elérjenek az alagút oldalán található fényre és megszabaduljanak az örök fájdalomtól?
Hívőknek nem érdemes olyan kérdéseket feltenni, ami nincs benne a bibliamagyarázatokban, mert beindul az agyblokkjuk, és ilyen válaszokat kapsz.
Nem véletlenül hívők, és nem gondolkodók.
Mellékesen a kérdésed elég problémás és nagyon kevés jó válasz létezik rá.
Pl. egy démonnál igen kevés az esély, hogy javulni szeretne, és bűnbocsánatot - pedig ez az első feltétel ahhoz, hogy sikeres lehessél.
Lehet, hogy azért lettek démonok, mert elutasították őket és nem kaptak lehetőséget, hogy megismerjék az élet másik oldalát.
Meg ha benned él a pokol helyett, ha te szenvedsz helyette(vagy vele), akkor neki talán enyhítheted a fájdalmát vagy ha nem, legalább éreztetheted vele, hogy vannak szebb helyek, esetleg példát mutathatsz.
Egyébként szerintem nincsenek démonok, csak elméleti dologként feszegetem. Kíváncsi vagyok, hogy a hívők mit gondolnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!