Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Letértem az utamról (muszlim)...

Letértem az utamról (muszlim) van esélyem újra kezdeni?

Figyelt kérdés
kb 5-6 éve letértem az útról, de nem ittam alkoholt se semmi nagy bűnt nem tettem, csak nem imádkoztam és néha nem böjtöltem, nem rég észbe kaptam hogy én muszlim vagyok nem tehetek ilyet pokolra fogok jutni, kérlek hogy van lehetőségem újra kezdeni az életem? mindig is hittem istenben és tanaiban de egy bűnöm is a legsúlyosabb egyben hogy nem imádkoztam egyáltalán!! KÉRLEK SEGÍTS

2020. jan. 6. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bizony a hívők és a zsidók, a keresztények és a szabeusok, akik hisznek Allahban és az utolsó napban, és jótetteket cselekszenek, valóban megkapják jutalmukat Uruknál, és nem kell félniük, sem keseregniük.

(2:62)

2020. jan. 11. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Járj többet mecsetbe,szerezz muszlim barátokat akik segítenek neked és ösztönöznek a jóra így könnyebb lesz nem letérned az útról.

Ha megbántad szívből hogy nem imádkoztál és nem böjtöltél akkor Isten megbocsát.

Próbálj minél több jó cselekedetet végrehajtani (segíts a szegényeknek,állatoknak stb)

2020. jan. 12. 15:22
 13/16 Lux morulus ***** válasza:
100%
"pokolra fogok jutni," Oda biztos nem, mert kirugdoslak onnét. Nekem nem fogsz ott vernyogni.
2020. jan. 15. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:
én tényleg megbántam a tetteimet és imádkozom már rendesen időben, érzem hogy közeleg az ítélet napja ezért is féltem hogy megbocsáthatatlan e a bűnöm!
2020. jan. 23. 11:05
 15/16 A kérdező kommentje:
utolsó aranyos volt amit irtal xd
2020. jan. 23. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért bántad meg a tetteid és azért imádkozol, mert félsz a büntetéstől. A hited akkor abban merül ki, hogy Allah megbüntet, ha nem azt csinálod, amit előírt és nem abban, hogy amit előírt az helyes?
2021. febr. 13. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!