16 éves fiú kérdése a kosárlabdáról, Sziasztok,171cm magas vagyok és elszeretnék kezdeni Szeptembertől kosarazni, de nem tudom, hogy ekkora magassággal lenne esélyem érvényesülni? Egyéb tanácsokat is meghallgatok!
Köszönöm a választ, megfogom próbálni.
Esetleg egyéb tanácsaid vannak?
Ha csak hobbiból csinálnád, akkor nyugodtan próbáld meg, de, hogy valamit elérj benne ekkora magassággal ahhoz Istenáldotta tehetség kell, mint Muggsy Bogues-nek volt, aki 160 centivel és 60 kilóval az NBA egyik legjobb irányítója volt:
A te fizikai paramétereiddel leginkább közép és hosszútávfutásban lehetnél eredményes, ha van hozzá tehetséged és kedved + kitartásod.
Köszi a választ !
A kosárlabda az egyetlen amibe eltudom magamat képzelni jelenleg, a többi sport nem nagyon mozgat meg.
Gyorsnak gyors vagyok és eléggé jó állóképességem van,de mindenképpen a kosárlabdával szeretnék megbirkózni.
Jaa és köszönöm a futással kapcsolatos dolgokat.
Köszönöm a választ !
Már elkezdtem edzeni,lassan 2 hete gyakorlók kosárlabda pályán, és egyre jobb leszek, szerintem.
Neked is sok sikert kívánok !
Szerintem valami gyenge csapatban kezdj el kosarazni/iskolai csapatban.
Ilyen magassággal 16 éves kori kezdéssel semmire nem fogod vinni, viszont alacsonyabb szinteken nagyon élvezetes hobbi lehet.
Hali köszi a választ !
Köszi a tanácsokat, iskolai csapatba fogom elkezdeni a kosárlabdát és ha minden jól megy akkor jelentkezem a városiba.
Heti szinten 5x kijárok gyakorolni, szerintem így nem lesznek gondok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!