Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki tudja nem ítná le hogy...

Kajó Reni kérdése:

Aki tudja nem ítná le hogy van-e erre egy kultúra? (lent)

Figyelt kérdés
Ugye valahol olvastam itt,hogy az ilyen vámpíroa cuccok azok a goth vagy milyen kultúrához tartoznak,de én nem értek hozzá. Valaki megmondaná hogy van-e? Előre köszönöm!

2020. jan. 3. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia Renikém! Gyors rádkerestem facebooknon, nem vagy rossz csaj, neked nem állna jól. a Goth ... Ez két külön fogalom és nincs ilyen... Goth, emo scene egy stílus, a vámpírok pedig fiktív személyiségek, te pedig jó csaj vagy Renikém ;)
2020. jan. 3. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

szubkultúra ember, szubkultúra, azért az emo-t meg a gothot ne emeljük olyan szintre mint a klasszikusokat.

Tehát hogy rövid legyek és tömör nincs ilyen kultúra, vagy hogy még pontosabb legyek van: Modern Amerikai, Modern európai, és modern ázsiai, ezeken belül van számtalan szubkultúra, országonként rengeteg, ezeknek a dark típusai illenének hozzád

2020. jan. 3. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Nme kértem véleménst magamról és facebookon nem Kajó Renáta néven vagyok fönt🤫
2020. jan. 4. 00:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A Fenébe te kis huncut megszivattál, de elég alaposan :D :D :D Üdv 1-es. :D
2020. jan. 4. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, gót szubkultúrának hívják (a gótikából eredően), angolosan goth, bár ez nem igazán vallási kérdés (jobb esetben).

[link]

2020. jan. 4. 00:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. jan. 4. 10:48
 7/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
81%

#4 #3

hazudik csak hogy "titkolja" amit mar napvilagra hozott

2020. jan. 4. 12:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz?💁‍♀️

2020. jan. 5. 01:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Arra, hogy te vagy kajó Reni akire rakerestem csak tagadod... üdv 1 es ;)
2020. jan. 5. 06:43
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 es képzeld az a nevem hogy fejezd be mert ez a fiók a kistesómé. Remélem segítettem🤦‍♀️
2020. jan. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!