Templomba milyen sapkába menjek?
Római Katolikus vagyok.
Van egy seb a fejem ami elég csúnya - bár be van kötözve megfelelően, de akkor sem szeretnék senkit sokkolni.
Az utcán nem gond, sapkában jövök-megyek, de a templomban mit csináljak? milyen sapkát vegyek hogy ne nézzenek idiótának?
40F

Bármyilet. Tanulják meg az emberek, hogy:
a.) inkább legyen stílusod, mint üres és értelmetlen szokásokat kergess.
b.) semmiközük az életedhez és ahhoz, hogy miért raktad fel a sapkát.

Mindegy, amilyen van. Nem befolyasol semmit, nem az a lényeg.
Isten áldjon

Szia! Jobbulást! Az utolsó sorba ülj, akkor nem annyira zavaró másoknak. Nem fog egyébként senkit sem sokkolni, láttak már az emberek bekötözött sebet. És áldott ünnepet!
"Szülessék bár Krisztus százszor Betlehemben,
Vagy benned, vagy sehol. Élet s halál ebben!"
(Silesius)

Ebből látszik a fele nem járt még templomba.
A modern épületeket leszámítva mocskos hideg van a templomokba mivel brutális belmagasságuk van és én még nem láttam hőszigetelt templomot!
Katolikus, református, evangélikus templomokba igen sokszor megfordultam és bizony látszik a leheleted így télen.
Maximum ima alatt veszik le a sapkát különben mire vége lenne a pap magyarázásának kockára fagytak volna a hívek.
Jézus sehol nem tanította azt hogy a látszat kedvéért áldozd fel egészséged és betegítsd meg magad szándékosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!