Ha a papok nem èlhetnek nemi èletet ès ezáltal nem születhet utódjuk, akkor spermadonorok sem lehetnek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 15:58
1/12 anonim válasza:
Mivel a katolikus egyház a maszturbációt tiltja, márpedig az nélkül nem adható sperma, ezért nem lehetnek donorok. Hacsak másképp nek nyerik ki a spermát.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom. A te elképzelt világod, találd ki, ahogy szeretnéd. Az enyémben nincs is spermájuk. Te is légy kreatív, ha már ilyeneket találsz ki, fejezd is be.
4/12 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 miert nem adhato?
5/12 Wesler válasza:
Olvasom a kommenteket és fogom a fejem. Letargiával értek egyébként egyet, ha jól tudom, a tanjuk ezt tiltja így természetesen nem lehetséges az, hogy donorok legyenek. Red Vixenről én nem tudok nyilatkozni, akkora hülyeséget írt, a másik Kontár, ő pedig a nevéből is adódóan teljesen hülye a témához, tehát én vissza kérdeznék: "Mért adható másképp?" vagy mi ez a kérdés egyáltalán? xD
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Èn már láttam olyan videót ahol árammal stimulálták a pèniszt ès attól èlvezett el. Szóval ezekszerint megoldható maszturbáció nèlkül is.
2019. dec. 20. 18:08
7/12 anonim válasza:
Miért akarna egy pap spermadonor lenni? Ezt nem értem.
Amúgy szerintem nem tiltott a katolikus vallásban a maszturbáció.
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Nemtudom, ez csak egy elmèleti kèrdès ami megfogalmazódott bennem.
2019. dec. 20. 19:19
9/12 anonim válasza:
Nem lehetnek, ilyen célból is tiltott az önkielégítés. Az pedig csak részlet kérdés, hogy ez árammal vagy mi mással történik...
A papok a cölibátust önként vállalják, ha előtte nem volt feleségük, akkor lemondanak arról, hogy utódjuk szülessen. Ha volt feleségük, vagy házasként szentelik fel őket, akkor élehet-nek/tek nemi életet, utóduk is lehet.
10/12 anonim válasza:
Görög katolikzsoknal lehet feleségük és gyerekük is, de spermadonorok ők sem lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!