Születhet valaki csak azért, hogy kevés dolog sikerüljön neki és örökké magányos legyen?
Figyelt kérdés
Mert én ezt érzem. Mindenhez tehetségtelen vagyok, rendesen kitoltak velem.2013. márc. 1. 17:33
1/2 anonim válasza:
Nem. Az, hogy sikeres boldogulsz-e, csak rajtad múlik. Ismerek olyat, aki elképesztően nehéz helyzetből is ki tudott hozni egy egész jó kis életet, és olyat is, aki mindent megkapott, mégis egy szerencsétlen, semmihez sem értő, élhetetlen alak lett belőle.
2/2 anonim válasza:
Senki nem születik azért, hogy céltalanul lődörögjön és mások életéhez statisztáljon, mert a te életed is van olyan fontos, mint bárki másé. Most padlón vagy, értem, de egy idő után, hidd el, késztetést fogsz érezni, hogy csinálj valamit. Valamit, ami elfoglal és később boldoggá tesz. Nem hiszem, hogy mindenhez tehetségtelen vagy, épp csak nem találtál még olyan dolgot, amibe elég lelkesedéssel tudnád belevetni magad. De ez ne tántorítson el! Amíg próbálkozol, az nem kudarc. Csak épp kizársz néhány utat, ami egyszerűen nem neked való. A lényeg, hogy ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!