Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi hamis tanításai...

Jehova tanúi hamis tanításai hamisabbak, mint a Church of God gyülekezetei tanításai?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 16:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Azokat nem ismerem. Nem tudnád röviden ismertetni?
2019. dec. 17. 16:14
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Oldaluk alapján egykutya a kettő, lehet teológiai eltérések vannak köztük, de szerintük is minden rajtuk kívül eső felekezet hamis. Hasonlóan magukra értelmezik a próféciákat is.
2019. dec. 17. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy szerintem bubcabolyab, hamis vagy hamisabb. Ha egy tanítás elválaszt Krisztus szabadságától és az üdvösség lehetőségétől (ami nem azt jelenti, hogy Isten ne tudná üdvözíteni), akkor hamis. Pont.
2019. dec. 17. 16:51
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

"bubcabolyab"

Ez jel. Most kell lottózni.

Amúgy a jehováknál nehéz hamisabbnak lenni.

2019. dec. 17. 17:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk a cog- nak is van egy adventista beütése. A törvénynyel kapcsolatban
2019. dec. 17. 18:03
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
Megőrülök attól, hogy állandóan átírja, attól meg pláne, hogy nem olvasok soha vissza 😀
2019. dec. 17. 18:48
 7/16 KZitus ***** válasza:
13%

János 15:20

"Tartsátok észben, amit mondtam nektek: a rabszolga nem nagyobb az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ha az én szavaimat megfogadták, a ti szavaitokat is megfogadják majd."

Héberek 11:36, 37

"Igen, másoknak az volt a próbájuk, hogy csúfolták és megkorbácsolták őket, sőt mi több, bilincsbe verték és börtönbe zárták őket. Megkövezték, próbára tették, kettéfűrészelték és karddal megölték őket, juhbőrben meg kecskebőrben jártak, miközben nélkülöztek, nyomorúságot éltek át, és durván bántak velük."

Cselekedetek 22:7, 8

"mire én a földre estem, és hallottam, hogy egy hang így szól hozzám: »Saul, Saul, miért üldözöl engem?« Így válaszoltam: »Ki vagy, Uram?« Ő így szólt hozzám: »A názáreti Jézus vagyok, akit te üldözöl.«

2Timóteusz 3:12

" Valójában mindazokat, akik Krisztus Jézus tanítványaként úgy szeretnének élni, hogy odaadóan szolgálják Istent, üldözni fogják."

1Péter 4:12–14

"Szeretteim, ne lepődjetek meg a titeket érő tüzes próbák miatt, mintha valami különös dolog érne benneteket. Ellenkezőleg, ezután is örüljetek, mivel részesek vagytok a Krisztus szenvedéseiben, hogy az ő dicsőségének nyilvánvalóvá válásakor is örülhessetek, és felettébb boldogok lehessetek. Ha Krisztus nevéért gyaláznak titeket, boldogok vagytok, mert a dicsőség szelleme, igen, Isten szelleme nyugszik rajtatok."

Jelenések 12:7–9, 13,

"És háború tört ki az égben: Mihály és az angyalai harcra keltek a sárkány ellen. A sárkány is harcra kelt az angyalaival együtt, de nem győztek, és többé már nem volt helyük az égben. Ledobták hát a nagy sárkányt, az őskígyót, akit Ördögnek és Sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti. Ledobták őt a földre, és az angyalait is ledobták vele együtt.

13. Amikor a sárkány látta, hogy ledobták a földre, üldözőbe vette az asszonyt, aki a fiút szülte.

17. A sárkány ekkor nagyon dühös lett az asszonyra, és elment, hogy háborút viseljen az utódai közül megmaradtak ellen, akik megtartják Isten parancsait, és akiket megbíztak azzal, hogy tanúskodjanak Jézusról."

2019. dec. 17. 21:26
 8/16 A kérdező kommentje:

Mit akarsz ezzel mondani Kzitus?

Csak nem azt a téveszmét akarod terjeszteni már megint, hogy üldöznek titeket?

2019. dec. 17. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Jaj Zitus,nemár.....akkor a tanúk,mikor a háromságban hívőknek feltesznek egy provokatív kérdést? Nekik miért nem másolod be soha ezeket,hogy ne üldözzék a háromsághívőket?
2019. dec. 18. 09:59
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg,amíg nem rúgják rád az ajtót,égetik el a Bibliádat és kínoznak meg a hitedért,addig fingod sincsen az üldözésről,csak hisztériázol mert valaki kérdést mert feltenni.
2019. dec. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!