Bibliát lehet venni könyves boltban vagy csak valami vallási üzletben?
Figyelt kérdés
Bemegyek a plázába a könyves boltba és ott is lesz? :D2019. dec. 12. 23:10
2/11 anonim válasza:
Lesz, legtöbb helyen külön szekció is van nekik.
3/11 anonim válasza:
Igen, van külön vallási részleg. Az egyik Libri-ben pont a tudományos könyvek melletti polcon vannak a vallásos könyvek, meg a Bibliák. :D
5/11 anonim válasza:
Plázában is esélyes, ha nagy könyvesbolt, de szerintem azok kicsik, ne ott próbálkozz
Minap az egyik könyvesboltban az evolúcióról szóló könyvek a fantasy részlegben voltak. Nagyon helyesen:)
6/11 anonim válasza:
"Minap az egyik könyvesboltban az evolúcióról szóló könyvek a fantasy részlegben voltak"
Mivel könyvmoly vagyok, és járom a könyvesboltokat (libri, Alexandra, stb.) ezért nyugodtan kijelenthetem, hogy amit mondasz, az egy hazugság. Ellenkező esetben mondd meg, melyik az a könyvesbolt, és hol van. El fogok odamenni, és szóvá is fogom tenni.
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg pláza könyvesboltjában is lesz, voltam már ilyenbe párszor, több helyen is és láttam. De vannak kimondottan keresztény könyvesboltok is, ott is szétnézhetsz.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 Olyat még nem láttam.
2019. dec. 13. 14:23
9/11 anonim válasza:
Ferenciek terén is van a templomnál egy, de biztos van sok még.
10/11 anonim válasza:
A Bibliát szerkesztő könyvkiadóknak jellemzően van saját könyvesboltjuk is, és általában a kiadói könyvesboltokban van árkedvezmény a saját kiadású könyvekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!