Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény vagyok. Milyen...

Keresztény vagyok. Milyen könyvet ajánlanátok? Nincs barátnőm és nehezen ismerkedek. Nem az a célom, hogy szexeljek, hanem, hogy legyen végre egy barátnőm aki szeret.

Figyelt kérdés

Sok "csajozós" könyv van, de ezek 99%-ban csak azt írják le, hogy hogy vigyél ágyba egy nőt.

Nekem nem az a célom, hogy felszedjek és lefeküdjek egy csajjal.

Ha ez lenne akkor elmennék bulizni egy olyan klubba és ennyi.

Voltam már szórakozóhelyen. Olyan helyen is ahol a szórakozók 70-80% annyira be volt drogozva, hogy szinte 5-10 percenként jöttek oda csajok, hogy kísérjem őket haza és hasonlók.

2019. dec. 6. 18:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudok könyvet ajánlani, szerintem nem is lehet ilyesmire. De ha nem olyan típusú lány érdekel, akkor ne olyan helyen keresgélj. Ilyen helyen max egy éjszakás kalandokba fogsz botlani.
2019. dec. 6. 19:01
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem véletlenül kell neked ehhez könyv..
2019. dec. 6. 19:05
 3/19 A kérdező kommentje:

1.

Persze, egyértelmű.

Nem is szórakozóhelyen akarok barátnőt találni.

2.

Nyilván. Ha tudnék "csajozni" és nem lennék ilyen félék/ bátortalan, akkor nem is kellene fejlődnöm!

2019. dec. 6. 19:15
 4/19 anonim ***** válasza:
29%

Tévedésben vagy. A csajozós könyvek azt írják le, hogyan kell egy nőben vonzalmat kiváltani. A szex ennek a következménye, mivel a hétköznapi életben a férfi és nő közt a házasság előtt is van szexuális kapcsolat.

Ha keresztény vagy, akkor ne akarj olyan könyveket olvasni, ami a te elveiddel szembe megy.

Olvass olyan könyveket, amik a keresztény párkapcsolatról szólnak. Igaz, ezek semmit sem érnek, mert feltehetőleg nem fognak megtanítani arra, hogy szedd fel azt a szőke cicababát a buszmegállóban, szóval szívás.

2019. dec. 6. 19:16
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

A 4-es vagyok.

Mindenesetre ajánlok neked egy könyvet (nem keresztény könyv!) ami a csajozásról szól. A szerzők az elején leszögezik, hogy nem olyan könyvet írtak, ami arról szól, hogyan megfektetni a nőket.

Tessék:

[link]

2019. dec. 6. 19:20
 6/19 KZitus ***** válasza:
48%

Szia

Én ezt a két könyvet ajánlanám. Itt találsz megfelelő témát:

[link]

[link]

Főleg a második kötet foglalkozik bővebben az általad felvetett kérdésekkel.

2019. dec. 6. 19:20
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy keresztény könyvet vagy olyat keresek amit kersztény ember írt.

Olyan könyvet keresek aminek NEM az a lényege, hogy aki nehezen tud csajozni/ ismerkedni az, hogy tanuljon meg dugni!

2019. dec. 6. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem könyv kérdése. Lehet hogy a prűd keresztény szokásoktól kellene kicsit eltávolodnod.
2019. dec. 6. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező!

Akkor ajánlom a linkelt Gottman könyvet.

Továbbá érdemes lehet még elolvasni Zsedényi Csaba - Kulcs a nőkhöz című könyvét. Ennek a könyvnek csak kis része szól a csajozásról, a többi a társkeresésről és a párkapcsolat kialakításáról szól. A könyve első része (csajozás) viszont egy klasszikus PUA könyvön, a Mystery Method-on alapul. Csak hát a "Kulcs a nőkhöz" régi már.

A Gottman könyv újabb, annak egyszerűbb a beszerzése is.

2019. dec. 6. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
19%
A szeretetet nem lehet könyvekből megtanulni.
2019. dec. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!