Noé hogy csinálta ezt?
Noé bárkáján hogy fért el az összes állat?
És hogy etette itatta takarította azt a sok állatot? Esetleg aludtak?
Miután lejottek az állatok hogy tudtak elterjedni különböző kontinenseken szigeteken?
A Google a barátod. [link]
Senki nem fog tudni érdemben válaszolni, mert akik akkor éltek, azok nincsenek itt a Földön.
A kreacionista-szerint megtörtént, és minden állat felfért.
Az evolúciómaterialista szerint nem történt meg.
Mivel a Natgeo és több tudós is foglalkozik a témával, így valamilyen alapja van, kb 2 éve olvastam egy cikkben, hogy kiszámolták az állatokat, és belefért az összes állat, akinek fel kellett férni.
Sok jó állat kis helyen is elfér(ne).
Na de lásd, megválaszolom neked ezt az örök titoknak látszó választ.
Noé csak a számára kedves állatokat vitte fel. Típusonként kettőt-kettőt, a tiszta állatokból hetet-hetet, ahogy írva vagyon.
A többi meg újra lett teremtve vagy csak állatnak álcázott démonok, bestiák fattyai?
Fura, mert elvileg azért lettek legyikolva a testek, mert a teremtés csődjei voltak.
"És monda az Úr: Eltörlöm az embert, akit teremtettem, a földnek színéről; az embert, a barmot, a csúszó-mászó állatokat, és az ég madarait; mert bánom, hogy azokat teremtettem."
Az elterjedés már inkább érdekes kérdés. Honnan lettek új állatok? Lehet nincsenek is, csak a biológusok képzelő ereje nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!