A keresztények a theta healing módszert alkalmazzák vagy elutasítják, ha utóbbi, akkor miért?
Úgy látod talán, hogy "propagálja" itt vki?
Na mindegy. Nem én voltam, mivel most írtam a témával kapcsolatban először kérdést.
Van egy ismerősöm. Elég beteg, komoly fájdalmai vannak. (Természetesen jár orvoshoz, kezelésekre, szedi, amiket kapott.)
Ajánlottam neki az imádkozást és a rózsafüzért, mert katolikus, de ezeket nem akarja csinálni. Ezért jutott eszembe az, hogy ezt a theta healing dolgot talán csinálná, de mielőtt ajánlanám neki, tájékozódni akartam, hogy a keresztények hogy állnak ehhez. Ennyi a nyitja.
Elutasítják, mert egyrészt humbug, szélhámosság, átverés, másrészt szerintem ezoterikus alapjai vannak.
"Ajánlottam neki az imádkozást és a rózsafüzért, mert katolikus, de ezeket nem akarja csinálni."
Pedig keresztényként többet nem tud tenni a mellett, hogy természetesen jár orvoshoz és szedi a gyógyszereket. Viszont ha ő nem akarja keresni az Istennel való kapcsolatot és a megnyugvást, akkor sokat senki se tud tenni ez ügyben érte.
Kedves Kérdező,
A természetes gyógymódot, szakképzett orvos által felírt gyógyszereket javaslom a betegnek. Ugyanis az általad említett két "gyógymód": ezoterikus theta healing, illetve a rózsafüzér mantra is illegális belépés a természetfölötti világba: vagy eredménytelen lesz, vagy a rossz oldallal fog a beteg ismerősöd találkozni.
Olvastad amúgy, hogy jár orvoshoz, ugye? Szed gyógyszert, jár kezelésekre is. Írtam.
Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy ezotéria, de ha egyszer ő katolikus, miért ne ajánlottam volna neki az imát és a rózsafüzért?
Mond meg neki hogy ne abranduljon ki Istenbol
Hanem essen bele
ez lenne a helyes ut, de persze van konnyebb ut...
"Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy ezotéria"
MA a fogalom jelentése az isten nélküli természetfeletti dolgokra terjed ki.
Értelemszerűen ezek a módszerek ELKERÜLIK az isteneket. Tehát egy keresztény NEM használhatja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!