Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia melyik része volt...

A Biblia melyik része volt számodra a legnehezebben érthető?

Figyelt kérdés
Kérlek, azt is írd le, hogy hány évesen merült fel a probléma, ki segített a feloldásában és hogyan.
2019. nov. 24. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

A Teremtés történet, mert ha szó szerint kellene értelmezni, akkor egy lapos föld jönne ki:

[link]

Ha nem értelmezzük szó szerint, akkor sehogy sem lehet értelmezni, így a tanítók/egyház vezetők nem is foglalkoznak vele 💁‍♂️

Engem ez a videó térített vissza, az Igei Teremtés történet szeretetéhez:

[link]

Ez pedig sajátos kis kalandozásom a Lapos Föld Bibliát illetőleg:

[link]

Shalom haters 🙌

2019. nov. 24. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ja amúgy 25 évesen "tértem meg" a naprendszerből, most 26 vagyok, és kiskorom óta hívő.
2019. nov. 24. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Műfaji értelemben talán a Jelenések könyve a legnehezebb. Illetve sok félreértésre ad okot. Teológiailag meg akár a Kolosszei levél bevezetése, akár a János-evangélium prológusa vagy pl. Jézus főpapi imája, szintén nem könnyűek, illetve nagyon mélyek (szerintem).
2019. nov. 25. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Kérlek, azt is írd le, hogy hány évesen merült fel a probléma, ki segített a feloldásában és hogyan."

Még az előző vagyok. Probléma nem merült fel, csak ezek mind olyan részek, hogy egy élet kevés, hogy teljes mélységében megértsük, illetve mindig lehet rajtuk komolyabban elmélkedni.

2019. nov. 25. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egész.
2019. nov. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!