Tudtok igazi ördögűző szöveget?
Ördög, ördög ki a házból!
Most jöttem a kávéházból!
Nekem eddig még mindig bevált.
Amit az egyes írt, azt imádkozhatod nyilvánosan is. Amit én linkelek, azt csak magánban.
"In nomine Deus, apage Satanas!"
Természetesnek véve. hogy a Sátán tud latinul...
Szia
Krisztus tanított meg a leghatásosabb ördögűző szövegre:
- kísértés: "Ekkor a kísértő odament hozzá, és ezt mondta neki: „Ha Isten fia vagy, mondd ezeknek a köveknek, hogy váljanak kenyérré.”
- ördögűzés: "De ő ezt felelte: „Meg van írva: »Ne csak kenyérrel éljen az ember, hanem minden kijelentéssel, amelyet Jehova mond.«”
- kísértés: " „Ha Isten fia vagy, vesd le magadat, mert meg van írva: »Parancsot ad az angyalainak«, és »a tenyerükön fognak hordozni, hogy kőbe ne üsd a lábadat«.”
- ördögűzés: "Jézus így szólt hozzá: „Viszont az is meg van írva: »Ne tedd próbára Jehovát, a te Istenedet.«”
- kísértés: "Ismét magával vitte őt az Ördög, most egy rendkívül magas hegyre, és megmutatta neki a világ összes királyságát és azok hatalmát, majd ezt mondta neki: „Mindezeket neked adom, ha csak egyetlenegyszer is leborulsz, és imádsz engem.”
- ördögűzés: "Akkor Jézus így szólt hozzá: „Menj innen, Sátán! Mert meg van írva: »Jehovát, a te Istenedet imádd, és egyedül neki végezz szent szolgálatot.«” Ekkor otthagyta őt az Ördög,..." Máté 4:3-11
Krisztus azért tudta elűzni az ördögöt, mert MINDEn kísértésekor tudta mi, hol vam megírva.
Ördög, ördög gyere ki! Ég a házad odakint!
Ha nem jössz ki bemegyek. Luciferrel beverek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!