Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez miért jó a Jehova tanúinak?

Ez miért jó a Jehova tanúinak?

Figyelt kérdés
Rengeteg helyen látni őket, hogy kint állnak a kis kocsijukkal, konyvekkel megpakolva. Senki nem megy oda hozzájuk, mégis éjjel-nappal kint állnak. Ezért pénzt kapnak? Vagy valaki csak úgy oda küldi őket?

2019. nov. 15. 03:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Felhívnám a tanúk figyelmét arra, hogy egy kiközösített személyhez nem szólhatnak hozzá. Privát levélben sem. Tehát a zaklatás és a hazugnak nevezés is beletartozik! De mit vár az ember egy képmutató bandától.
2019. nov. 15. 15:42
 12/30 anonim ***** válasza:
33%

Tisztelt válaszolók, akik gyalázattal viseltetnek, némely helytelen cselekvők miatt, ha valóban történt ilyen.

Mindössze erre az egy felvetésre szeretnék válaszolni, bár már ezt egyszer megirtam, hogy ez egy hazgság.

"És igen, igaz az, hogy ha valaki nem teljesíti az óraszámot, akkor előbb kisterembe viszik a vének számom kérni, de ha az sem segít, akkor kiközösíti"

A nagy betük, a nyomatékért vannak, nem ezért, mert harag van bennem:

NINCS KÖTELEZŐ ÓRASZÁM, EZ NEM IS KIKÖZÖSITÁSRE OKOT ADÓ OK.

Ez ellene menne Jézus szavainak, aki nem kötötte számokhoz a szolgálatot. Hiszen nem egyformák az emberek, testvérek körülményei, háttere, egészsége, stb.

Itt önkétes felajánlások vannak.

ISTEN A JÓKEDVŰ ADAKOZÓT SZERETI,

Sajnálatos, hogy némelyek megvetve a szégyent, embereket aláznak meg, egy személyes sérelem miatt.

A másik ami érdekes, hogy nem a kérdésre adnak választ itt, hanem személyeket gyaláznak, és sértegetnek, olyanokat is , akik nem is tudnak erről semmit, és nem is tudják még megvédeni sem magukat, pedig semmi részük nincs az itt emlitett dolgokban, ha valóban történt ilyen. S ki tudja, valóban mi tötént, messziről jött ember azt mond amit akar.

Imádkozom azokért, akik a sérelmüket akkora gyülőlettel kezelik, hogy sok millió ember került a vádjaik alá, teljesen alaptalanul, kitéve őket a meghurcolásban.

Isten legyen irgalmas mindenkihez.

2019. nov. 15. 16:20
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
Basszus, úgy hazudsz, mintha ez lenne a természetes, neked már zsigerből jön. Ha valaki nem ad jelentést a havi prédikálásról, akkor tétlen. Ha télen, akkor megvonnak tőle jogokat. Ha tétlen és nem csinál tartósan semmit, akkor kidobják. Ha kevés órát teljesít, akkor kisterem és ha nem fejlődik, akkor büntetés jön. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy hogy vagy képes ENNYIT hazudni! Magyarul az utcán újságot hirdető tanúk kötelezően csinálják azért, hogy ki ne rakja egy egy tanulatlan suttyó vén, akik élvezik a hatalmat. Ennyi.
2019. nov. 15. 16:29
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Arról mindig is tudtam, hogy ők azért elég fura banda. Képmutatás az egész.
2019. nov. 15. 17:19
 15/30 anonim ***** válasza:
52%

kedves 14-es.

való igaz a szekta vénjei és vezetői a törvény elé, majd örökre börtönbe való képmutató "család gyilkosok" !

2019. nov. 15. 17:36
 16/30 anonim ***** válasza:

Tudod Kedves Barátom, ha hazudnék, lenne félni valóm.

Nekem tiszta a lelkiismeretem, és amit mondtam, az úgy van, még akkor is ha nem fogadod el. Ezen nem is csodálkozom.

Nekem egyetlen vén sem szabta, és szabhatyja meg, hogy mennyire Futyja az időm, energiám a szolgálatra. Mindent önként, szabad akaratomból teszek. S sajnos, nem tudok többet, bár tehetnék, mert nagyon szeretem Istenemet.

Ezért amiket itt aljas módra itt összehordassz, az nagyon aljas dolog.

De Te tudod, mindeannyian odaállunk a Teremtő elé.

Isten legyen irgalmas hozzád, hogy szorulhat beléd ekkora gyűlölet és ellenségesség.

2019. nov. 15. 18:00
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem pénzt kapnak, hanem megbecsülést, hogy milyen jó szolgái Jehovának.
2019. nov. 15. 18:30
 18/30 anonim ***** válasza:
51%

Tudod kedves barátom,te jobb lenne ha megtanulnád a magyar helyesirást,mielőtt szidnád azokat akik elhagyták a szervezetet.

Egy olyan városban élek,ahol nagyon sokféle felekezet van,de soha nem tapasztaltam olyant,hogy ha valaki kilép az egyik felekezetből,akkor kiközösitik,és többé nem állnak szóba vele.

Ezen gondolkodjál el kedves barátom.

2019. nov. 16. 08:28
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

Na mi van?

Mi ez a privátlevél zuhatag?

Fáj az igazság?Tudok én még néhány dolgot a csikszeredai gyülekezetről

Régóta itt vagyok ezen az oldalon.csak volt bennem annyi tartás,hogy nem irtam ki a városom nevét.

Szégyelljétek magatokat.Az utcán leprásként kezeltek ,és most itt irogattok nekem,hogy ne járasssam lea gyülekezeteteket.

Nevetségesek vagytok

2019. nov. 16. 09:08
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Irjak neveket?Mert irni fogok.Engem ti már nemfogtok megijrszteniiMit tettetek velem?Sok senkiházi.Most meg könyörögtök,högy ne járasssalak le

Igenis hánnyök tületek

2019. nov. 16. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!