Ez miért jó a Jehova tanúinak?
Tisztelt válaszolók, akik gyalázattal viseltetnek, némely helytelen cselekvők miatt, ha valóban történt ilyen.
Mindössze erre az egy felvetésre szeretnék válaszolni, bár már ezt egyszer megirtam, hogy ez egy hazgság.
"És igen, igaz az, hogy ha valaki nem teljesíti az óraszámot, akkor előbb kisterembe viszik a vének számom kérni, de ha az sem segít, akkor kiközösíti"
A nagy betük, a nyomatékért vannak, nem ezért, mert harag van bennem:
NINCS KÖTELEZŐ ÓRASZÁM, EZ NEM IS KIKÖZÖSITÁSRE OKOT ADÓ OK.
Ez ellene menne Jézus szavainak, aki nem kötötte számokhoz a szolgálatot. Hiszen nem egyformák az emberek, testvérek körülményei, háttere, egészsége, stb.
Itt önkétes felajánlások vannak.
ISTEN A JÓKEDVŰ ADAKOZÓT SZERETI,
Sajnálatos, hogy némelyek megvetve a szégyent, embereket aláznak meg, egy személyes sérelem miatt.
A másik ami érdekes, hogy nem a kérdésre adnak választ itt, hanem személyeket gyaláznak, és sértegetnek, olyanokat is , akik nem is tudnak erről semmit, és nem is tudják még megvédeni sem magukat, pedig semmi részük nincs az itt emlitett dolgokban, ha valóban történt ilyen. S ki tudja, valóban mi tötént, messziről jött ember azt mond amit akar.
Imádkozom azokért, akik a sérelmüket akkora gyülőlettel kezelik, hogy sok millió ember került a vádjaik alá, teljesen alaptalanul, kitéve őket a meghurcolásban.
Isten legyen irgalmas mindenkihez.
kedves 14-es.
való igaz a szekta vénjei és vezetői a törvény elé, majd örökre börtönbe való képmutató "család gyilkosok" !
Tudod Kedves Barátom, ha hazudnék, lenne félni valóm.
Nekem tiszta a lelkiismeretem, és amit mondtam, az úgy van, még akkor is ha nem fogadod el. Ezen nem is csodálkozom.
Nekem egyetlen vén sem szabta, és szabhatyja meg, hogy mennyire Futyja az időm, energiám a szolgálatra. Mindent önként, szabad akaratomból teszek. S sajnos, nem tudok többet, bár tehetnék, mert nagyon szeretem Istenemet.
Ezért amiket itt aljas módra itt összehordassz, az nagyon aljas dolog.
De Te tudod, mindeannyian odaállunk a Teremtő elé.
Isten legyen irgalmas hozzád, hogy szorulhat beléd ekkora gyűlölet és ellenségesség.
Tudod kedves barátom,te jobb lenne ha megtanulnád a magyar helyesirást,mielőtt szidnád azokat akik elhagyták a szervezetet.
Egy olyan városban élek,ahol nagyon sokféle felekezet van,de soha nem tapasztaltam olyant,hogy ha valaki kilép az egyik felekezetből,akkor kiközösitik,és többé nem állnak szóba vele.
Ezen gondolkodjál el kedves barátom.
Na mi van?
Mi ez a privátlevél zuhatag?
Fáj az igazság?Tudok én még néhány dolgot a csikszeredai gyülekezetről
Régóta itt vagyok ezen az oldalon.csak volt bennem annyi tartás,hogy nem irtam ki a városom nevét.
Szégyelljétek magatokat.Az utcán leprásként kezeltek ,és most itt irogattok nekem,hogy ne járasssam lea gyülekezeteteket.
Nevetségesek vagytok
Irjak neveket?Mert irni fogok.Engem ti már nemfogtok megijrszteniiMit tettetek velem?Sok senkiházi.Most meg könyörögtök,högy ne járasssalak le
Igenis hánnyök tületek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!