A Biblia szerint a halál után alvás van vagy mennyország? Nekem nem egyértelmű
"János 8:23) . . .: „Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok."
Jézus a Szentlélektől, tehát felülről származott. Az emberek, az akkoriak és a mostaniak is, a másik embertől, nem pedig felülről. Ez sem túl bonyolult, és egyáltalán nem támasztja alá azt, amit te, illetve az őrtorony állít.
"Az özönvizkor pedig csak azok az angyalok menekültek meg, akik fizikai testet öltöttek, az utódaik és a többi ember meghaltak, és nem kerültek sehova. Ő rájuk, mint Sátán támogatóra is pusztulás vár, és semmilyen más életformában nem élhetnek tovább....ahogy az ember sem."
Ezt hívják mesének, más néven kitalációnak. Rengeteg ilyen sztoritok van, amik azért lettek kitalálva, hogy a sületlen tanítás valahogy alá legyen támasztva.
Valóban? Akkor ezek szerint az özönvizkor, nem haltak meg az emberek, hanem elváltoztak és tovább éltek valahol máshol?Mit gondolsz ez mit jelent:
(1Mózes 6:13) . . .„Minden test vége elérkezett előttem, mert a föld megtelt erőszakossággal miattuk; most pedig elpusztítom őket a földdel együtt.
(1Mózes 6:17) 17 Én pedig vízözönt hozok a földre, hogy elpusztítsak az ég alatt minden testet, amelyben életerő működik. . . .
Az ember vétkezett, és nem angyalok fizikai testben.
Jaj de undorító ez a fordítás. Gondolom az új világból van, ugye? Olyanok műve ez, akiknek semmi köze a fordítás mesterségéhez, de ezt te is tudod, ahogy azt is, hogy minden tudós, aki ért is a Biblia fordításához, elhatárolódott ettől a förtelmes ördögi ferdítéstől.
Az előző hozzászólásodra pedig csak annyit reagálnék, hogy már meg sem lepődök ilyen jellemtelen húzáson, amit most is csináltál.
Először ezt írtad: "Az özönvizkor pedig csak azok az angyalok menekültek meg, akik fizikai testet öltöttek, az utódaik és a többi ember meghaltak, és nem kerültek sehova. Ő rájuk, mint Sátán támogatóra is pusztulás vár, és semmilyen más életformában nem élhetnek tovább....ahogy az ember sem."
Tehát itt az őrtorony egy újabb hülyesége,ami az angyalokról szól, ami sehol sem található meg a Bibliában. Majd utána random bemásolsz egy olyan igét, ami az emberekről szól. Most ezt vagy direkt csinálod, és ennyire sunyi vagy, vagy pedig te egyáltalán nem is érted az igéket, amiket bőszen másolsz a jw.org-ról. Te tudod melyik az igaz.
Már nem tudod mibe találj hibát,Hát ime egy Károly Gáspár Forditás:
1Mózes 6:13 Minden testnek vége elérkezett előttem, mivelhogy a föld erőszakoskodással telt meg általok: és ímé elvesztem őket a földdel egybe.
Vagy Nézzünk egy Káldi forditást:
1Mózes 6:13 azt mondta Noénak: »Elérkezett a vége minden testnek előttem: megtelt a föld gonoszsággal általuk, s én elpusztítom őket a földről.
Kiváncsian várom, vajon ezt sem fogadod el? Mert ezek a Forditások is ugyan azt mondják-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!