Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az átlag hívőnek/nem-hívőne...

Mi az átlag hívőnek/nem-hívőnek véleménye a tradicionalista katolicizmusról, és a Katolikus Válasz nevű online felületről?

Figyelt kérdés
[link]

2019. okt. 25. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A Biblia szerint egyébként az Egyházon sosem fognak részt venni a pokol kapui (vö. Mt 16,18)

2019. okt. 26. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez igaz, a kérdés csak az, hogy mi az Egyház, amelyről itt szó van? A római katolicizmus? Vatikán papjainak 80%-a homoszexuális. Ezt sokmindent elmond.

Jézus homokvárat alapított?

2019. okt. 27. 06:25
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Vagy olyan egyházat, ahol az apostolán keresztül azt parancsolta neki:

"A püspök egy feleségű legyen."

Homokvár vagy házas vezetők? Melyik az egyház?:)

2019. okt. 27. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Sok szempontból igazuk van. Meg nyilván itt is különböző emberek vannak, különböző nézetekkel. Van, aki szerint már a II. vatikáni zsinat sátáni volt. Ezzel mondjuk így egészében nem értek egyet. Azzal igen, hogy a modernizmus veszélye ma is sokakat megtéveszt az Egyházon belül és ezt nem kéne félvállról venni. Viszont nem feltétlen kéne a pápa ellen hergelni. Én is nehezen követem Ferenc pápa szavait, gondolatait, de a széthúzással csak a Sátánnak és az Egyház ellenségeinek engedünk teret.

A tradicionális énekek, imádságok engem jobban megfognak. Voltam trienti rítusú misén, nagyon felemelő volt. Nemrég meg egy modernebb szentségimádáson voltam, ahonnan elmenekültem volna legszívesebben...

2019. okt. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!