Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A világ hány százaléka kárhoza...

A világ hány százaléka kárhozatik el mostanában?

Figyelt kérdés
Elég sokan vannak akik más vallást követnek.
2019. okt. 25. 00:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Leírtam a véleményem, és érveltem mellette. Te fröcsögtél és személyeskedtél - ez az ostoba ember ismérve. Neked ezt tanítja a vallásod?
2020. jún. 24. 21:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Közöd?
2020. jún. 24. 21:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Csakis magadat nevetteted ki ezzel az óvodás viselkedéssel.
2020. jún. 24. 21:26
 24/26 anonim ***** válasza:

lehet - köszönd meg, hogy egyáltalán szóba álltam egy olyan sötét és közönséges alakkal, mint aki ilyen szavakat használ: "fröcsög" és ilyen mérhetetlen ostobaságot ír:

"Ha én lennék Isten és betartanám a saját szabályaimat a mai kereszténység 98%-a azonnal menne a pokolba."

Na megyek aludni, az többet ér, mint egy tuskóval a vallás kérdéseiről társalogni. Neked is jó ékszakát!

2020. jún. 24. 21:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy tuskó lennék csak mert nem egyezik a véleményem például a tiéddel. A megnyilvánulásaim alapján sem állítható ilyesmi (szemben a tieiddel). Vallásosnak vallod magad de nem ismered a saját hitvilágodat és nagy eséllyel megkockáztatható, hogy egy ostoba proli vagy legfeljebb 80-85-ös intelligencia hányadossal.

Ugyanakkor ha szabad megjegyezni, ennek semmi köze ahhoz, hogy vallásos vagy.

2020. jún. 25. 05:48
 26/26 anonim ***** válasza:

nagyon gyenge szöveget eresztesz - és van a fejedben valami - na nem gondolkodóképesség-, amit következetesen kivetítesz ide. Sehol sem írtam arról, hogy "vallásos vagyok" arról sem, hogy "keresztény", a "hitvilágomról" "amit nem ismerek" főleg nem - ezt mind MAGADBÓL, abból a sötét katyvaszból hozod, amint a sok frázist és lapos kifejezést is. Az idézett mondat "a 98% "-kal (ami jól felhúzott), a "fröccsöntés" a "prolizás" - mind a te téveszmerendszered kivetítései. (Telitalálat az IQ megkockáztatásod is -így legyen lottónyereményed!-, bár csak 20, de ennyit még te is tévedhetsz :)) De ez a gyakorin nagy divat, egyre lejjebb süllyed a vallás-filozófia rész - uralják a 'nincsisten, de gonosz' meg a "hülyehívők, akik csak mesefigurának akarnak eleget tenni"... Sajnos két generáció felnőtt ebben a vallásellenes, materialista kegyetlen marxista-leninista-freudista ideológián, és már nehéz lesz nekik a normális utat megtalálni. Azok a szerencsések, akik a családban búvó patakként működő szellemiséget át tudták mégis adni, és a gyermekek fel tudták venni, majd maguk keresni ás járni a szellemi "sajátútjukon".

Kár, hogy a nagymami -akiről az a hír érkezett, hogy jó fej- nem tanított némi dolgot neked, hogy elindulj a szellemi utadon. Azért próbáld meg. Ezt a meddő társalgást itt meg hagyjuk abba.

2020. jún. 25. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!