A sportfogadás bűnnek számít?
Jó bankroll mellett is jöhetnek olyan eredmények, amik lenulláznak. Fizetéskiegészítés tippmixből felejtős, én csak a játék kedvéért szoktam néha feltenni döntetlen tippet, de nem forgatom vissza, mert nem lehet minden szelvény nyerő. Tegnap tettem 4 tippet, egy félidő x meg 3 gólos és pont a Fiorentina meccs vitte el, gólnélküli döntetlen. Pedig tabella alapján gólokkal kellett volna nyerni a Fiorentinának.
Ma még teszek pár necces tippet és egy időre hanyagolom, mert csak a pénzt viszi.
Mi értelme a kérdésednek, ha már eleve megmondod, milyen válasz adható?
"Kérlek kíméljetek az ilyen megrögzött, überkonzervatív, a szabályrendszereken túl nagyon nehezen látó, "tökéletes", bűntől való félelem miatt a világon mindentől idegenkedő beállítódástól, gyakorlattól, amit sok keresztény a magáévá tett, egy olyasfajta túlbuzgó küldetéstudattal egyetemben, hogy neki kell lennie mindenki más számára az erkölcsi mércének. Köszi a választ!"
Ebből erősen úgy tűnik, hogy téged nem a válasz érdekel, csak egy kis vállveregetés, hogy nincs semmi gond ezzel, nyugodtan csináld.
Egyébként én nem tartom ördögtől valónak, ha valaki felad egy lottó szelvényt, amíg ez nem válik függőséggé, mint a legtöbb embernél, aki így tesz.
"Kérlek kíméljetek az ilyen megrögzött, überkonzervatív, a szabályrendszereken túl nagyon nehezen látó, "tökéletes", bűntől való félelem miatt a világon mindentől idegenkedő beállítódástól, gyakorlattól, amit sok keresztény a magáévá tett, egy olyasfajta túlbuzgó küldetéstudattal egyetemben, hogy neki kell lennie mindenki más számára az erkölcsi mércének. Köszi a választ!"
Ezzel a mondatoddal végülis csak a válaszadók másik felét zárod ki,ügyes! Tulajdonképp akkor meg is van a válasz,nem?
Bűn,igen bűn
Biblia tipmix2/jézus9
"És monda vala jézus,ki a tipmixen fogadást köt vala vagy kimén a lovira és a pénzét ördögi dolgokra költeték,a pokol fekete tüzében fog vala egész életében égni„
Nagyon fontos megnézni, milyen módon nyer valaki.
Ez a nyerés is olyan mint a Lottó, ahol tulajdonképen mások pénzét nyered meg, amit befizettek abban a reményben, hogy Ő nyeri meg mások befizetett pénzét.
Vajon ez mennyire tisztességes? Burkolt lopás.
Egy keresztény, még gondolatban sem akar másoktól elvenni, még akkor sem, ha Ő maga ajánlja fel, hiszen kitudja, mit veszit, mennyit veszt, és titokban szid másokat.....
Jézus biztosan nem ért ezzel egyet, ez mmögött nem Isten szelleme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!