Van itt olyan aki vallásos családban nőtt fel mégsem lett hívő belőle?
Én valamennyire hittem Jézusban, de serdülőkoromtól felfelé nem foglalkoztam ezzel, benyaltam ellenőrzés nélkül a Bibliáról szóló hazugságokat és az evolúciót is. Illetve azt nem, mert tanulmányaim alatt mindig is gyanús volt. Aztán felnőve elkezdtem utánajárni a dolgoknak eldöntve, h az igazság érdekel, még ha nem is tetszik majd. Most Jézusé vagyok és még tetszik is:)
Pl. én is jártam abban a cipőben, amiben az első. Aztán utánanéztem a dolgoknak, meghallgattam a másik oldalt is.
"Most Jézusé vagyok"
Akkor úgy is viselkednél.
Ha Jézus létezik, akkor te a sátáné vagy.
Ha nem létezik, akkor csak simán káros, amit csinálsz.
De mindenkinek. Neked is.
Nem tudom, hogy fizetnek-e neked ezért, de még így is rosszul jársz vele.
Én hitetlen családban nőttem fel, egyedül csak én vagyok hívő már kiskorom óta, pedig mindenki le akart róla beszélni.
Most 25 éves vagyok és keresztény gyülekezetbe is járok.
Winner winner chicken dinner!
Hívő családban nőttem fel. Még prédikáltam is a szószékről huszonévesen.
Ateista lettem. :)
"Akkor úgy is viselkednél.
Ha Jézus létezik, akkor te a sátáné vagy.
Ha nem létezik, akkor csak simán káros, amit csinálsz.
De mindenkinek. Neked is.
Nem tudom, hogy fizetnek-e neked ezért, de még így is rosszul jársz vele."
Odavagy nagyon, imádkozom érted!
Viszont fokoznom kell zavartságod, sajnálom, mert Jézussal nem lehet rosszul járni. Sajnálom. Ezért ne engem utálj, hanem magad. Te is választhatod Őt.
És azt se feledd, hogy a törzsfejlődés nem azért mese, mert én itt azt írom a GYAK-on...
Sok áldást, mihamarabbi megtérést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!