Mit tegyek, hogy Isten meghallgassa az imám?
Már hetek óta nagyon imádkozom valamiért, de semmi eredménye.
Nem tudom, mit kéne még csinálnom. Már megettem mindent, amit tudtam az ügy érdekében.
#Kerdezo
legtobb valaszolo italrol beszel pedig te ettelrol beszelsz ("megettem mindent")
(ezert kell ket szin alatt aldozni...)
#2 "csapatát" erdekes szo ez ra kisse
de valoban kerdezo anonim oldal es nicked is rejtve szoval leirhatnad mirol van szo
altalaban majd minden (amit foleg ismerve!) nem mernek kozolni masokkal az bunos dolog Isten elott, szoval gondold at
#5 #6 #7
egyrol beszeltek, ha ezt nem lassatok eleg nagy baj
a legnagyobb bunos Igaz Imajat is meghallgassa Isten, vagyis eredmenye lehet a Helyes tortenesekben
ha nem lenne senki sem terhetne meg,
vajon a kisebb bunok nem szamitananak semmit?
JT? szerinted nincs megbanas? bunbanat? helyrehozasi vagy? es hasonlok?
JT egyszeruen arra gondol csak, amirol az egesz kerdesben szo van, hogy helytelen kereseknek persze hogy nincs foganatja, foleg ha az hivo es Isten nem hagyja veszni
hiszen ha megis lenne (foganatja) akkor az a Gonosztol valo lenne, hiszen o is "segiti" az embereket a Karhozatra
(meg)kisertesrol sem hallottatok? azt a Gonosz teszi
Isten is probara tehet ("kiserletezhet") de az reszeben-egeszen (!) mas
#9 inkabb hagyja szenvedni oket egy eleten at? ez is megesik, szoval mit hianyolsz? a tokeletlen evilagi elet errol szol, minden melysegekrol es magasagokrol hogy valasztani tudj te, es igy valogathasson O (Isten)
(te valasztasodra kivalogat teged oda ahova akarod...)
az artatlan gyermekeket (ha valoban azok) pedig oda ahova valoak
(vannak egeszseges gyerekek is akik meghalnak! ropke irasodbol annyi derul ki hogy azt nem rovod Isten bunei szamlajara - ami azert erdekes, de persze gondolom megis...)
egy egesz kicsiny gyermeknek is lehetnek tudatos valasztasai!
sok megbotrankozatot lehetne irni ezekrol es sok masrol, de ha Istenhez "alkalmazkodol" megfogadod tanitasait akkor nem botrankoznal meg
#9 utani valaszokat nem olvastam
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!