Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerepel a Bibliában KONKRÉTAN...

Asmr kérdése:

Szerepel a Bibliában KONKRÉTAN az öngyilkosság tilalma?

Figyelt kérdés
Pontosan hol?
2019. szept. 27. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van remény, számtalan ember van végtag nélkül, és boldogan élnek, a pszichés betegeknek is van reményük. A tudomány igyekszik ezen dolgok megoldásában, orvoslás, pszichológia, művégtagok robotika. Csak az remény vesztett aki ellöki magától segítségét, de akkor miért kiáltanak? Miért foglalkoztatnak vele másokat, ha nem kérnek belőle?

Amint mondtam, én ledumáltam magam. asztmás voltam, kiközösítettek, gúnyoltak, féltek tőlem. destruktívan, neveltek,következetlenül. Azok árultak el akikre barát ként tekintettem és ha nem győzöm meg a 5 csávót, hogy fegyverem van, talán halott lennék. Még egy ember akit megkéseltek...Összegezve egy kirekesztett, betegeskedő, gyerek aki senkiben sem bízhat. 10 évesen gondolkoztam el előszór azon, hogy mi a rossebért élek? Bármikor megfullasztattam volna és szinte biztos vagyok, hogy van pszichés betegségem... deformált a karom, 2,5 centivel rövidebb egy törés és orvosi hiba miatt, megnehezítve azt amit szerettem, az edzést. egyszer próbáltam meg súlyt emelni, de sokat számít az a 2,5 cm...

de ledumáltam magam, mert bár vége lesz, de vajon megéri?

Na ez vagyok én, egyik napról a másikra élek, gyenge tüdővel, nehezen megbízva másokban, alacsony önbecsüléssel. Egy vérbeli arrogáns egoista Fsz. Majdnem napi szinten pacsizva a halál érzésével közelségével.

De én gyengeségnek tartom csak úgy eldobni az életet, meg akarok változni, egészebb, erősebb akarok lenni. Méltó halált vágyok de ahhoz méltó élet kell.

Íme pár link, egy amputált ember történetéről és a fejlesztésekről:

https://www.youtube.com/watch?v=VaLso38BGU8

https://www.youtube.com/watch?v=chn56ggCZfk

Az élet sokszor értékesebb, mint hiszük, bár mennyire is kegyetlen, van valami célja és az aki feláll a megpróbáltatásokból, az erősebb annál, aki el sem esett.

2019. szept. 29. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
10: inkább a lábam veszítettem volna el, mintsem a szüleim, akik úgy döntöttek, hogy nem kellek nekik mégsem és inkább odaadnak másnak, ők pedig a piát választották. Meg egyszer el akartak adni 12 évesen egy liter páleszért. De kösz, én jól vagyok, pedig akkor és ott az öngyilkosság jó ötletnek tűnt.
2019. szept. 29. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!