Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha beengedtük a gonoszt a...

Ha beengedtük a gonoszt a lelkünkben és meg akarunk szabadulni tőle, az szenvedéssel jár?

Figyelt kérdés
Az Úr kérdéseiről, hogy milyen életet éljünk, nagyon más életet éltem. Ön és közösség romboló voltam. Szavakkal, elégedetlenkedéssel, valószínűleg, ahogy sok más ember is. Csak én szép fokozatosan elkezdtem megérteni és megbánni a bűneimet. Elég rosszra fordult az életem, előbb Istent vádoltam mindenért, de most különféle módokon adja tudtomra, hogy hol és mit vétkeztem. Úgy érzem, hogy most nyílt meg a legsötétebb időszaka az életemnek, mármint számomra fájdalmas időszak, amikor végig kell néznem, hogy mi mindent kapnak meg mások, amit én elherdáltam, nem becsültem, sőt néha még Isten tudomására is adtam, hogy oké, hogy adott munkát, de nem tudok érte hálás lenni, mert jobbat kértem. Van esély, hogy minden után, a sok fájdalom megtisztítja a lelkem és Isten újra bízni fog bennem és mellettem lesz?
2019. szept. 21. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rá esély. Csak tartsd fenn Istennel a kapcsolatodat!
2019. szept. 21. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már túl spirituális, enyhén ezoterikus amit írsz, szóval inkább csak annyit írnék, hogy ha a rossz dolgok szokássá válnak, azoktól mindig nehéz megszabadulni. Milyen nehéz egy nikotinfüggőnek letenni a cigit, egy alkoholistának letenni az italt. De nem csak ezek a rossz dolgok és nem csak ezek alakítanak ki egyfajta függőséget. Hanem akár a csúnya beszéd, a káröröm, az irigység, stb...
2019. szept. 21. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Miben lesz más az életed, ha melletted lesz? Honnan fogod tudni, hogy ott van?
2019. szept. 21. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem, nagy megkonnyebbulessel jar es boldogsaggal ratalalni az igazsag utjara es az igazsag utjat sokaig taposoke a bolcsesseg. Olyat ne irj hogy "a te szamodra". Szama a sarkanynak van es az ocsmany kovetoinek. xz szamara helyett ird azt hogy xynak/nek.
2019. szept. 21. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. szept. 21. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben igen, azonban nem fizikai, mint inkább érzelmileg, vagy szellemileg. De az ima ajándékát azért kaptuk, hogy éljünk vele. Őszintén kérjük a segitségét, ugyanakkor ne felejtsünk el köszönetet is mondani azért amink van.
2019. szept. 21. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

hát tegyük fel néha alkoholizálsz (ugye mert jó), hosszútávon nem kifizetődő nagy mennyiségben, szóval ha ez a gonosz és még nincs nagyfokú elvonási tünet csak pozitívum lesz.

tegyük fel beszólsz mindenkinek és utálnak e miatt, ha elkezdesz nem beszólogatni, akkor nem fognak annyian utálni és ha nincs valami mentális bajod akkor ennek örülni fogsz.

2019. szept. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!