Bűn isten szerint, ha elmegyek bulizni?
Dehogyis, Jézus is ott volt a kánai menyegzőn például.
Ami bűn:
-A részeges életmód
-A házasságon kívüli csibészkedés
Igen, bűn. Nem hinném, hogy egy kereszténynek pl. helye volna a Plázson.
De ne foglalkozz vele, csak menj, és érezd jól magad.
A 7-es vagyok.
Na, és mi van akkory ha ezért valaki pokolra jut?
Én nagy ívben teszek arra, hogy bűn-d vagy sem. Egy jó buliban sok alkohol fogy, erotikusan túlfűtött a hangulat, és egy rakás vicces dolog történhet. Egy keresztény ezt taszítónak tartja, de kit érdekel?
Én a fiatal éveim egy részét a kereszténységben töltöttem, mint egy szentfazék. Holott buliznom kellett volna. Ahol táncolnom kellett volna, elengedve magam éjszaka. Finom italokat kellett volna innom, hatalmas röhögés közepette a haverokkal addig, hogy az ital mámoros állapotba hozzon. Aztán éjfél körül meg szobára vinni egy csajt és dugni egy nagyot, hogy aztán másnap reggel 10-11 körül ébrendjünk. Nem tettem, és rohadtul megbántam.
De most bepótolom. Én azt mondom neked, hagyd ezt a vallásos cuccot a fenébe. Lehet, hogy isten nincs is. De ha van is, mit érsz azzal, ha kimaradsz a jóból? A Biblia szerint egy rakás keresztény el fog kárhozni, tehát még sem biztos, hogy ha hívőként élsz, üdvösségre jutsz!
Én azt mondom: hagyd a szentfazék életet. Menj, használd ki amíg fiatal vagy. Bulizz, szórakozz, szexelj, érezd jól magad. Hidd el, tapasztalatból beszélek, sok időt elvett az életemből a vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!