A mormonoknál milyen etikettek vannak az udvarlásra?
A kérdező nem azt irta,hogy csajt szerezni jár istentiszteletre,hanem,hogy tetszik neki egy lány abból a közösségből.
Azt hiszem az udvarlás és randevúzás ott is elfogadott,ugyanúgy megy mint máshol,nincs erre külön etikett.Viszont a házasság előtti szex tilos ott is.
köszönöm a válaszokat , NEM A CSAJ MIATT JÁROK. még új vagyok ismerkedem az egyházzal még nem keresztelkedtem meg nekem a tanításuk és a kedvességük nagyon jó pont.
és sokat olvasom a bibliát és a mormonok könyvét csak erre még nem találtam meg a választ de szerintem is ugy van ahogy irta eggyikőtök.
Azért a mormonok könyve mellett olvass rendes töri könyvet is, mert elég abszurd dolgok vannak benne. Például levita zsidók sosem mentek Amerikába az ókorban.
Szóval azért majd tudd külön választani a kitalált mesét és a valós történelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!