Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más keresztény is érez így?

Más keresztény is érez így?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy mások unalmasnak, prűdnek, bigottnak tartanak, mert más vagyok és tartom magam bizonyos erkölcsi dolgokhoz. Úgy érzem a férfiaknak altalanossagban az olyan izgalmas lányok tetszenek, akikkel lehet szórakozni és itt az intimitasra gondolok. Úgy érzem, hogy mivel én a hitem miatt ebben nem vagyok benne, így minden férfinak unalmas vagyok. Többször azt mondták, hogy olyan vagyok mint egy nagymama, ami elég rosszul esik, mert igazából 25 éves vagyok és szerintem közel sem unalmas, tudok én is szórakozni, csak nem olyan módon, ahogy a társadalom elvarna. Úgy érzem nemtudom megvaltoztatni a rólam kialakult képet, de nem szeretném ha ilyennek látnának mások...
2019. aug. 25. 08:09
1 2
 11/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

#Kerdezo

"intimitasra"?

mit ertesz alatta mert ez sokkal tobbet takar mint a szexualitas, illetve egesz masra is vonatkoztathato

"szórakozni" - szinten tag fogalomkor

a parok egymassal szeretnek szorakozni... ettol boldogok

te mit csinalnal paroddal?

tenyleg nem ertem mert te lehet eroteljesen szelsoseges "konzervativ" kereszteny lehetsz

apaca szeretnel lenni? vagy legalabbis az "eletben" ugy elnel mintha zardaban lennel? szigoru fegyelemben?

mert nem sokat tudni meg kerdesbol

barmi lehet a valosag(od)

ez is amit vazoltam, de inkabb ugy tunik hogy te "normalis" vagy csak eppen nem normalis kozegben, ami napjaink divatja nagy-atlagban igy nem meglepo

de hasonlo gondolkodasu kozegek mashol is vannak azert, nem mindenkik olyanok mint a bagzo nyulak es bugo macskak...

Xy4

2019. aug. 27. 06:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Jézust a maga ideében egy drogos okoskodónak látták sokszor.

Mindenmi mást gondol. Keress olyat, aki hozzád közel áll gondolkodásban. A társadalom nem számít, nem ő lesz a partnered.

2019. aug. 27. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!