Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más keresztény is érez így?

Más keresztény is érez így?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy mások unalmasnak, prűdnek, bigottnak tartanak, mert más vagyok és tartom magam bizonyos erkölcsi dolgokhoz. Úgy érzem a férfiaknak altalanossagban az olyan izgalmas lányok tetszenek, akikkel lehet szórakozni és itt az intimitasra gondolok. Úgy érzem, hogy mivel én a hitem miatt ebben nem vagyok benne, így minden férfinak unalmas vagyok. Többször azt mondták, hogy olyan vagyok mint egy nagymama, ami elég rosszul esik, mert igazából 25 éves vagyok és szerintem közel sem unalmas, tudok én is szórakozni, csak nem olyan módon, ahogy a társadalom elvarna. Úgy érzem nemtudom megvaltoztatni a rólam kialakult képet, de nem szeretném ha ilyennek látnának mások...
2019. aug. 25. 08:09
1 2
 1/12 Kameleon090807 válasza:
83%
Ez egyáltalán nem így van, a mai, felgyorsult világban mindendki egyből szobára megy, és azért, mert te meghagyod magad, mint egy gyongyszem, és nem egyből ezzel kezdesz, egyáltalán nrm baj. Sőt így a fiu, akivep együtt vagy, lehet, higy ezt érzi jatszadozasnak, tehát ne halgass ezekre az emberekre😉😉😉
2019. aug. 25. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Én is így vagyok , csak egy kicsit fiatalabb vagyok :).

Szerintem ez nagyon jó hogy kiállász a nézeteid mellett , még ha egyedül is maradsz velük. Szerintem ne is próbáld meg megvaltoztatni a rólad kialakult képet. Biztos vannak sokan akik szeretnek téged és ha te bele mész olyan dolgokba amik a te nézeteiddel nem egyeznek , az még nem jelenti azt hogy az neked is jo lesz , hisz nem minden jo mindenkinek. Lehet, hogy utána nagyon nagy lelkiismeret-furdalásod lenne.

Ha neked így jo ahogy csinálod (és valószínűleg Istennek tetsző életet élhetsz) , akkor ne változtass semmin. Amit tudsz még tenni az az , hogy imadkozol hogy el tudd engedni az ilyen negatív gondolatokat és azokat az embereket akik ilyeneket mondanak rólad. Sok lelkigyakorlat , fesztivál, találkozó vagy keresztény fiataloknak , szerintem ilyen helyekre érdemes lenne eljárnod. :) Lesz szeretetlang fesztivál szombaton , ha gondolod nézz utána!

Legyen szép napod! :)

2019. aug. 25. 08:47
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én is ilyen vagyok és nem tud érdekelni, hogy ki mit szól hozzá. Nem fogok olyan életet élni, ami nem tetszik, csak mert más a divat. Szerencsére a férjem hozzám hasonló. A megfelelő helyen kell ismerkedni a megfelelő emberekkel. Ennyi.
2019. aug. 25. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Véleményem szerint a leírtakban semmi szégyellni való nincs. Az igaz, hogy sokan nem annyira kedvelik a keresztényeket, de gyakran azért, mert nagy hangon hirdetik a keresztény etikai igazságokat, ugyanakkor semmivel sem jóindulatúbbak, kulturáltabbak, segítőkészebbek, mint mások. Részegeskednek, ordibálnak, rendkívül mocskos szájjal beszélnek, tiszteletlenek az idősekkel, lekezelik a fiatalabbakat, egyáltalán – nem látszik rajtuk, hogy komolyan vennék legalább egy részét a kereszténység tanításainak. Én ugyan nem értek mindenben egyet a vallási tanításokkal, szervezett egyházi formákkal, de az igazán keresztény embereket nagyon tisztelem, és elfogadom, hogy ők bizonyos dolgokat eltérően látnak egy ateista / liberális embertől. Azt hiszem, hogy egy nem vallásos, de alapjában véve civilizált ember nem szól bele más magánéletébe, akár keresztény, akár buddhista, akár hindu legyen is az, és nem az alapján minősíti, hogy mi a belső meggyőződése...
2019. aug. 25. 09:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igen, én is ugyanígy érzem, hogy egyáltalán nem akarok más életet élni és beolvadni a világ által diktált divatba, csak még ha ki is tartok amellett, ahogy én akarom élni az életem, akkor is néha meginogok, amikor azt vágják a fejemhez, hogy ódivatú vagyok, unalmas, nem fogok ilyen felfogással kelleni senkinek és hogy én sem fogok olyan fiút találni, aki netán megtartja magát nekem házasságon túlra, ugyanis én ehhez szeretném tartani magam.
2019. aug. 25. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen vagy és kész,senkinek semmi köze hozzá.

Amiért elsőre nem tudnak lefektetni,azért nem vagy se unalmas se bigott.Maradj meg ilyennek és magasról tegyél mások véleményére.

2019. aug. 25. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Legalább elkerülnek ezek az undorító forróvérű kanok.
2019. aug. 25. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismerek korodbeli lányokat, akik nagyon hasonlítanak a leírtakban. Nem gond ezek jó tulajdonságok, csak az a baj, megfoghatatlanak, mint az izzó vas. Szerintem tök jó, ha tartod magad az erkölcsi normáidhoz, de ne legyél te is ilyen elhatárolódó, aki inkább eltolja magától az embereket, minthogy véletlenül bemocskolódjon. Ez nem keresztényi dolog szerintem, maradj közvetlen még azzal is, akivel nem egyezik a világképed.
2019. aug. 25. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj keresztény fiatalokkal, 1001 lehetőség van rá.
2019. aug. 25. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

A keresztény ember társadalmonkívüli, aki nem illik bele a világba, ezért is posztuláltak nekik végítéletet, apokalipszist.

Azt meg tanuld meg, kislány, hogy a fickónak AZ is kell ám.

És nem ám ímmel-ámmal, hanem apait-anyait beleadva a dologba.

2019. aug. 25. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!