Ismertek olyan meleget, Ki a Hgy-ben tért meg, és hetero lett?
Egy amerikai klub, ahol melegekből heterók lesznek:
idézet a cikkből:
„Come on, boys: Christine épp barátot keres, lehet gyakorolni a kapcsolatépítést az ellenkező nemmel!” – biztatja részben volt homoszexuálisokból álló hallgatóságát a floridai szálloda termében Joseph Nicolosi.
"
Kevesen tudják, hogy a világ legkülönbözőbb részein élnek olyan orvosok, pszichiáterek, pszichológusok, akik igenis komoly kutató- és tudományos munka eredményeként képesek homoszexuálisként élt embereket kiemelni ebből az állapotból, betegségből, másságból. Nem csoda, hogy ők azok, akik rengeteg támadást kapnak a fősodratú véleményt képviselőktől, és károsnak, vagy egyszerűen áltudományosnak bélyegzik a munkásságukat. Félnek beszélni kutatásaikról, azokról az esetekről, amikor igenis sikerül visszavezetni a homoszexualitásból a heteroszexualitásba nem egy, nem két embertársunkat.
Ezek a szakemberek nemrég Magyarországon találkoztak, hogy legújabb kutatási eredményeiket megosszák egymás között.
"
idézet a cikkből:
"
Soha nem próbáltam aktívan szakítani a meleg életstílussal, egyszerűen csak beleszerettem egy nőbe. Ezután megtapasztaltam az átnevelést, de ennek inkább ahhoz volt köze, hogy szexuális kapcsolatba kezdtem egy nővel. Attól féltem, hogy teherbe esik, amivel korábban nem kellett foglalkoznom, amikor férfiakkal volt dolgom. A nőkkel való szexben komolyság van, és azon kaptam magam, hogy imádkozom az útmutatásért. Az üzenet pedig világos volt: meg kell nősülnöm, így hát tisztességes férj és jó keresztény férfi vált belőlem.
"
részletek:
"
Volt homoszexuális és transznemű férfiak és nők vonultak fel Washingtonban.
A résztvevők a Szent Szellem erejének és Jézus Krisztus kegyelmének tulajdonítják, hogy szabadon, kényszer nélkül képesek voltak elhagyni korábbi, LMBTQ-identitásukat és életvitelüket.
„Nézzétek meg, azt állítják, hogy nem létezünk, de egyre többen vagyunk!” – mondta a menet egyik alapítója, M. J. Nixon miközben egy csoportképre gyűltek össze a résztvevők.
Volt transzszexuális nő, Jeffrey McCall indította el a menetet a Washington-i emlékműnél és elmondta, hogy egyikükre sem erőszakolták rá, hogy megváltozzon.
„A Szent Szellem ereje és Jézus Krisztus kegyelme emelt ki bennünket ebből az életmódból.” - mondta. Angel Colon, aki túlélte az orlandói Pulse Nightclubban történt mészárlást Floridában, amelyben 49 embert öltek meg, elmondta, hogy a tragédia estéjén kezdődött el egy változás az életében.
„Ahogy a földön feküdtem és hallottam a lövéseket – nem tudtam megmozdulni – azt mondtam Istennek: „Nem holtan fogom elhagyni ezt az épületet ma este. Tudom, hogy egy életcélt ígértél számomra és már amikor az édesanyám méhében voltam tudtad, hogy értékes életem van. Amikor élve elhagyom a mészárlás területét, életem végéig téged foglak dicsérni.”
A férfi azóta is betartotta Istennek tett ígéretét és a világot bejárva hirdeti az igét és Jézus Krisztus szabadságát. Elmondta, hogy a szabadulás és szabadság fő ismérve az, hogy ha szembe nézünk a kisértéssel és azt mondjuk neki, hogy nem őt, hanem Jézus Krisztust választjuk.
„Innen tudjuk, hogy szabadok vagyunk. Az identitásunk az nem a szexualitásunkban, hanem Istenben van.” – tette hozzá.
"
Végül a kérdésre a konkrét válasz.
Keresztény feleségemmel ismerünk egy 26-27 éves srácot a Hit Gyülekezetében, aki meleg volt a megtérése előtt, és most heteró lett, van felesége, és gyermekei is, az orientációja szexuális területen megváltozott (vagy visszaváltozott).
Nyilván le fognak pontozni a melegek, akik azt gondolják, hogy a 'hetero-homo street' az egyirányú utca, de van visszafelé is út, a tény a lepontozástól még tény marad.
#11/12 Időpont tegnap 19:23
Egyetlen egy kérdésem volna az általad leírtakkal kapcsolatban:
Mondj EGYETLEN EGY olyan betegséget, aminek a gyógyításának szükséges és elengedhetetlen feltétele az Istenbe vagy bármely felekezet tanításába vetett hit!
Mert valahogy nagyon furán veszi ki magát az, hogy egy olyan betegséget/rendellenességet/orientációs változatot (nevezze ki hogy kényelmes) mint a homoszexualitás csak és kizárólag Isteni segítséggel lehet "gyógyítani". Mert valahogy az általad említett "elnyomott kutatók" mindegyike, a gyógyulást ígérő "szakemberek" és szervezetek mindegyike több szállal kötődik valamely vallási felekezethez vagy általuk pénzelt szervezethez/alapítványhoz és fennhangon emlegetik, hogy a gyógyulás nem valósulhat meg mély hit nélkül.
Sajnos én nem tudok még egy olyan "betegséget" amit csak a fentiek alapján lehet "gyógyítani". Még a "démonok általi megszállás" áll a legközelebb ehhez, de azt meg ugye a pszichiátria is sok esetben hatékonyan kezeli skizofrénia és egyéb mentális betegségek együtteseként.
Hadd álljon az ember a kétkedő szerepében ilyen esetben főleg annak a tükrében, hogy a különböző felekezetek lépten-nyomon hirdetik, hogy Isten mindenkit meggyógyít, csak hit kell hozzá, de valahogy a halálos betegségek mégis ugyanúgy szedik áldozataikat a különböző vallások hívei közt is.
Akkor ez most hogy van? Isten kiemelten "szereti" a melegeket és azt akarja, hogy csak általa gyógyulhassanak meg? Vagy talán baromi nagy pénzt látnak a kétségbeesett szülőkben és érintettekben és mindent megtesznek azért, hogy olyat dologra ígérjenek gyógyírt amit maga Isten sem akar megváltoztatni?
A kérdés adott...
1 A 444 cikkben említett pszichológusok, pszichiáterek tudományos módszerekkel hozzák vissza a meleg tudatú embereket a biológiai nemükkel passzoló tudatba. Lehet, hogy egy részük emellett hívő, és különböző egyházak is támogatják őket, de ettől a módszerük tudományos jellegű. Nyilván itt humán tudományról van szó, nem fizika kísérletekről.
2 Isten mindenkit szeret, de nem úgy ahogy van! A homoszexuális vágy a Bibliában a durva perverzitások között szerepel (szülővel, állatokkal való szexuális kapcsolat), ezért Istennek az az akarata, hogy megszabadulj ebből a perverzitásból, és legyen egy normális életed. Ne prájdos-riszálós, hanem boldog-családos.
"pszichológusok, pszichiáterek tudományos módszerekkel hozzák vissza a meleg tudatú embereket a biológiai nemükkel passzoló tudatba"
Csak sajnos ezeket a tudományos módszereket valahogy egyetlen egy esetben sem sikerült tudományosan alátámasztani. Valahogy a "gyógyultak" esetében sem sikerül igazolni a gyógyulást és többségük előbb-utóbb visszatér a homoszexuális életmódhoz vagy nemes egyszerűséggel végez magával.
És valahogy mindig részét képezi a "módszernek" a vallásos hit (ami ugye nem vizsgálható, mérhető a tudomány eszközeivel. Persze ez egyesek szerint nem ad okot kételkedésre de persze nekik sem lenne természetes a mosolyuk, ha a háziorvos vakbélgyulladásra azt mondaná, hogy lesznek szívesek naponta 3x erősen hinni a gyógyulásban. Aztán amikor perforál és az illető alulról kezdi szagolni az ibolyát akkor az orvos csak széttárja a kezét, hogy "Hát bizony tetszett volna jobban hinni..."
Most majd jön az, hogy a mainstreem tudomány elnyomja a szegény másképp gondolkodókat. De jó volna látni, hogy még kik dobálóznak ezzel az érvvel: Lapos föld hívők, a kriptozoológia hívei, az idegenek, gyíkemberek hívei, az összeesküvés elméletek megszállottjai. stbstb. Soroljam még?
A másik dolog amit fontos volna látni, hogy nem csak a homoszexualitás az a téma ahol próbálnak egyes szervezetek fából vaskarikát csinálni. Ha valaki utánaolvas rendszeresen találnak tudományos bizonyítékokat az özönvízre, megtalálják az édenkertet. stbstb. Mindezt "neves tudósok" akiket elnyomnak azért amiben hisznek.
És még egy kis gondolkodni való. Még ha jóindulatúak vagyunk és elfogadjuk azt, hogy ezen szervezeteknek valóban sikerül a próbálkozások elenyésző számában változást elérni adott embereknél (eltekintve attól, hogy eleve biszexuálisok voltak, adott esetben mentális problémákkal küzdöttek, és szemet hunyva afelett is, hogy mennyire érdekelt egy önmagát elfogadni nem képes személy abban, hogy az őt vélten vagy valósan "meggyógyító" szervezet munkássága elismerést és médiahírnevet kapjon) akkor ez milyen formában állja meg a helyét amellett, hogy azok a pszichológusok akik a homoszexualitás elfogadásában segítenek a pácienseiknek közel 100%-os, azonnali és tartós eredményt tudnak felmutatni?
Ha valóban az egyén életének jobbá tétele volna a cél akkor mi a jobb megoldás? Egy hosszas, legtöbb esetben eredménytelen és ismétléseket igénylő, akár elektrosokkig elmenő, komoly gyógyszeres terápiát igénylő eljárás vagy egy pár alkalmas terápiás beszélgetés ami az esetek többségében igenis hatásos és maradandó pozitív hatással van az illető életére? Akit valóban a szeretet vezérel annak erre a kérdésre csak egy válasza lehet.
Nekem az a véleményem,hogy mindenkinek meg kell hagyni a szabadságát.Ha valaki azért fordul szakemberhez,mert ő szeretne megbarátkozni a szexuális vágyaival,legyen szabadsága abban segítséget kapni.Ha valaki pedig azzal fordul hozzájuk,hogy segítsenek neki legalább feltárni a feldolgozatlan dolgokat,amik a homoszexualitáshoz vezettek,és segítsenek a heteroszexualitás irányában való nyitásban is,akkor ők is kaphassanak segítséget.Nem szabad összekeverni a kényszert a szabad akarattal.Ma már nem viszik ezt el elektrosokkig és hasonló borzalmakig.Az nem csak kegyetlen de jogsértő is volt.Viszont az is jogsértés,ha ideológiai okokból valakinek még a lehetőséget sem adjuk meg arra,ha változni szeretne.Amennyiben ebben nem tud segíteni a szakember,természetesen azt is meg kell őszintén mondani.Amennyiben pedig tudna,nem szabad ideológiai okokból elutasítani. Ezt még azok is állították,akik az 1973-as eseményeknél a fő kezdeményezők voltak.Ők nem azt mondták,hogy semmilyen esetben sem lehetséges a változás.Csak ezt már a legtöbb cikkből kihagyják!
Nagyon ajánlom ezt a cikket:
Az ex-melegek egy része pszihoterapia hatására gyógyul meg. Ne feledjük el, hogy a pszichiáterek szerint mentális betegséggel, öntudat zavarral, rossz önképpel van gond, nem egy vakbéllel, amit egyszerűen el lehet távolítani.
Az ex-melegek másik része az Istennel való kapcsolat rendezése közben gyógyul meg és lesz hetetoszexuális.
Az ex-szodomiták harmadik része egyszerűen beleszeret egy gyönyörű nőbe, felébred a biológiai létéből fakadó heteroszexuális motivációja, és dobja a fiúkat, udvarolni kezd a kiszemelt nőnek.
Van olyan is, amikor a fenti esetek keverednek, ilyen volt az egyik fentebb beidézett eset is, amikor egy meleg ferfi annyira szerelmes lett egy nőbe, hogy imádkozni kezdett útmutatásért, hogyan udvaroljon, később azért, hogy hogyan ne legyen gyermek.
Nem gondolom, hogy minden homokos riszálja magát, de azt gondolom, hogy homokosként nem tudnak teljes értékű, boldog életet élni saját gyermekekkel, jó példát mutatva gyermekeiknek, lásd Terry Black "művésznő" esete a kisfiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!