Az muszlim imákat hol lehet megtalálni magyarul?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az imákat az interneten utánanézve is csak angolul találtam meg, csakhogy az angol nyelvtudásom elég hiányos, meg véleményem nem sok értelme van az imának ha azt sem tudom mit mondok.. valaki tudna ebben segíteni?
2, Magyarországon van olyan üzlet/ bolt ahol lehet vásárolni muszlim öltözéket, imaszőnyeget? vagy ahol esetleg lehet rendelni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha komolyan gondolod az iszlámmal való kapcsolatodat, miért nem keresed meg a Magyarországi Muszlimok Egyházát vagy a Magyar Iszlám Közösséget? Biztosan állnának rendelkezésedre.
Én előbbit javasolnám, Sulok Zoltán kiemelkedően jófejnek tűnik
Linkeltek egy imádkozás könye címe cuccot az nagyon hasznos,a mosakodás is benne van
https://www.youtube.com/watch?v=YCW6N4ROXFg
Ő videóval is elmagyarázza
De tapasztalatból mondom hogy leggyorsabban úgy fogod megtanulni ha elmész mecsetbe és pár imát végigimádkozol a többiekkel.
Facebookon vannak az MME és a MIK-nek csoportjai ott ismerkedhetsz az iszlámmal meg a többi muszlimmal
meg van a Magyar Muszlimok csopi is.
2. Pesten van egy jó pár üzlet pl Kohinoor ahol vannak imaszőnyegek stb.
De az ebay/wish is tele van velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!