Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallások vannak, amik...

Milyen vallások vannak, amik nem bűnösként kezelik a melegeket?

Figyelt kérdés
Mármint persze ha van ilyen.. hallottam, hogy pl. a spirituális sátánizmus támogatja,de több olyan vallas is van?

##vallás
2019. aug. 16. 16:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
66%
Ma már Nyugaton a legtöbb protestáns egyház is. Akár kálvini akár lutheri alapú.
2019. aug. 16. 17:29
 2/33 tgt ***** válasza:
Az Unitárius egyháznak nincs baja a melegekkel.
2019. aug. 16. 17:35
 3/33 anonim ***** válasza:
15%

Kedves Kérdező.

Amikor olvastam a kérdésedet, megfogalmazódott bennem egy kérdés. Vajon azok, akik Isten természetes törvényei és erkölcsi alapelve ellen élnek, miért akarnak támogatást? Miért jó az, ha elaltatják a lelkiismeretüket, és megmaradnak a helytelenség mellett, ahelyett, hogy az életért küzdenének?

2019. aug. 16. 17:47
 4/33 Ozmium42 ***** válasza:
81%
Bennem meg az a kérdés fogalmazódott meg, hogy minek neked vallás egyáltalán, hogy meg legyen mondva neked, hogy nem vagy bűnös, és szabad élned, meg azt szeretni, amit szeretsz.
2019. aug. 16. 18:19
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

A kereszténység szerint minden ember bűnös, mert ezt a hajlamot örököltük. Ami igaz is, ha belegondolunk, hiszen nincs olyan ember aki soha semmi rosszat nem követ el, soha nem gondol semmi rosszra, stb... Már a kisgyerekekben van egyfajta gonoszság, rossz.

Miért pont a melegek lennének a kivétel, akik a többi emberrel ellentétben makulátlan szentek volnának?

(Persze ha jól értettem a kérdésedet. Valószínűleg jól értettem, csak lehet te nem tetted fel jól.)

2019. aug. 16. 18:48
 6/33 anonim ***** válasza:
32%

Ez nem ilyen egyszerűen megy,hogy választasz egy random vallást.Valami okának kell lenni annak hogy elkezdesz hinni abban a dologban.Tehát nem csak így össze-vissza kiválasztod,hanem valami komolyabb okának kell annak lennie,hogy megtérsz.

Én sem választottam a vallásomat,hanem oka volt,hogy elkezdtem hinni.Szépen lassan mélyült a hitem.Le kellett,hogy mondjak dolgokról.Én például keresztény vagyok.

Tehát járj jobban utána a dolgoknak,mélyülj el a dolgokban.Azt a vallást meg nem ajánlom amit írtál,mert az emberek megnéznek,ha a láncot hordod,meg ilyenek.

A keresztény vallást meg azért ajánlom,mert boldogságot ad.Az elején még nehéz,de aztán könnyebb lesz.De!Nem csak,azért tartom ezt a vallást,mert jó,hanem,egyéb okokból is.Én ezt tartom az igaz vallásnak.Ha belekezdesz olvasni a Bibliába,csak óvatosan,szépen lassan értelmezgess mindent!

Üdv:valaki

2019. aug. 16. 18:55
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó keresgélést, szerintem bőven találsz olyat amelyik nem homofób.

[link]

2019. aug. 16. 19:35
 8/33 anonim ***** válasza:
24%
Iszlám.
2019. aug. 16. 19:55
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
A Biblia elítéli. Van benne egy mindat, valahogy így: az Isten az embert férfinak és nőnek teremtette. És Sodoma és Gomora története. És a pedofil papok.
2019. aug. 17. 07:30
 10/33 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

de amugy buntelen vagy es leszel?

van buntelen ember?

miert fontos tehat hogy "helyes" legyen a homosag?

nem valtoztat semmit

szubjektiven, relativan tartsd annak, es ennyi

2019. aug. 17. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!