Mi az evangelikus keresztelő menete? Mi a feladata a keresztszülőnek a szertartáson?
Unokanővérem kért meg ,hogy legyek a 10hónapos babájának a keresztanyukája. Nagyon megörültem és boldogan vállaltam. A hétvégén lesz a keresztelés. Nem tudok semmi.
Még sosem voltam, nem tudom hogy zajlik, nekem mi lesz a feladatom, csak itt a neten néztem utána egy két dolognak.
Olvastam azt is hogy nekem magammal kellene vinnem valami papírt, hogy engem hol kereszteltek anno meg? Nekem nincs semmi ilyesmim.. Esküt kell mondani a pap után? Ne haragudjatok, hogy ilyeneket kérdezek de fogalmam sincs milyen lehet. Csak jelenjek meg és kész?
Vettem egy arany szivecskemedált a kislánynak és egy kék ujjatlan blúzba a fogok menni térd alá érő szoknyával és fekete magassarkúval.
Hogy zajlik egy evangélikus keresztelő? Nem akarok kínos helyzetbe kerülni...
Megkonfirmálva sem vagyok , nem tudom ez mennyire számít.
21/L
Nem olyan rég volt itt hasonló kérdés.
Olvass vissza nyugodtan.
De a kérdésed alatt is ki kellett írnia egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!