Ha valaki sátánista. Annak a temetéseken illendő lenne levenni a pentagrammáját?
Nem kell a negatív vélemény meg a jaj majd kinövöd szöveg. A sátánizmusnak több ága van és van aki komolyan is veszi. Én komolyan veszem(persze nem az áldozatbemutatós,meg sátáné a föld részét hanem egy sokkal ésszerűnb ágát)
Nemrégibent halt meg a mamám, és holnap lesz a temetés. Ő mindig azt mondta önnmagam legyek,mert mindig viseltem a nyakambaegy pentagrammot nállam ez olyan mint a keresztényeknél a kereszt. Kicsit már kabalamedálnak is tekintem mert egy személyes emlék fűződik hozzá a mamámtól. Viszont nem tudom nem e tiszteletlenség egy temetésre pentagrammal odamenni.
Ha a mamádnak ezzel nem volt baja, akkor ne vedd le. Egyfelől
Ha egyházi szertartás lesz, akkor a szüleid, rokonok iránti tapintatból leveheted.
Másfelől
Általában minden temetés egyszerű, ha csak nem valami világi méltóságot vagy egyházi vezetőt, esetleg hírességet temetnek. Nem tudom milyen az "istenezős" pap, minden pap egy adott szertartás szerint temet. Ha a szertartás könyvben Isten szerepel, nem fog helyette egyet köhinteni, hanem kimondja.
Ha nem volt mamád kifejezett kérése, hogy viseld a temetésen a sátánista nyakláncodat, akkor egy ilyen szimbólum igen illetlen ilyen alkalomkor, sokak számára pedig sértő is lehet. Talán nem egy szeretett rokon temetése a megfelelő alkalom arra, hogy másokat megbotránkoztassunk.
Miért lettél az egyáltalán?Mesélj róla!
Ne viseld azt a temetésen,mert nem illik.
Vedd le azt és vedd fel a keresztet,hogy a nagymamádnak jót tegyél!Szerinted örülne neki a nagymamád,ha élne?Bizonyítsd be,hogy szeretted!
Nem is értem,minek viselnek némely ateisták ilyet.Ez fáj a keresztény embereknek,még,ha nem is mondják el.Különben is,az csak egy tárgy amit régen nem vettél le.Hidd el pár nap alatt már nem is hiányolod!
Csak nagymamádért tedd le és térj meg!Az ő emlékére...Lehet ő se mondta el,de fájhatott neki amikor látta rajtad azt...
Üdvözlettel:egy keresztény ember
Elolvastam én a kérdést.A magyarázattal meg a válaszírás közben nem figyeltem,de már mindegy.
Nyugodtan le lehet pontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!