Hol találok arról őrtorony cikket, hogy le van írva teljesen világosan, hogy azok is megmenekülhetnek majd, akik nem tartoznak az őrtorony szervezethez?
" Kedves Rachel. Egyáltalán nincs csavarva. A Biblia egyértelműen ir a megmentésről is, és egyféle képen lehet értelmezni. "
Akkor ugyanolyan egyszerűen és egyértelműen le lehetett volna írni,mégis egy irgalmatlan hosszú válaszban túlmagyaráztad. De nem ez a lényeg,hanem,hogy igazam volt,hitetek szerint csak ti menekültök meg.
Olyan személy kritikussága nem érdekel különösebben,aki véleményem szerint nincs,azért beszéltem létező személyekről,rólatok. Csak feltételeztem,hogy ha van,akkor szörnyen emberellenes,ha képes azért kizárni valakit az örök életből (tehát megölni),mert az meg merészelt menteni véradással egy másik embert. Tehát szerinte nem hagyni meghalni valakit,halálos bűn.
A másik kicsavarodott logika,ami alapján működik ez a jehova,az eleve a bűnbeesés. Ugye van ez a "ki-be kapcsolgatható" mindenttudás a zőrtorony szerint,ami egy szánalmas próbálkozás jehova bűnrészességét kimagyarázni. Mert ez röviden arról szól,hogy a zőrtorony logika szerint jehova azért nem bűnös,mert miután meghagyott minden lehetséges feltételt az elbukáshoz,fogta magát és kikapcsolta a mindenttudását és ezzel ő mossa kezeit,merthát ő nem tudhatta. Namost: ha én kinyitom az emeleti rácsot és elé teszem az 1 éves gyereket,majd elfordulok,1000%,hogy megindul és leesik a lépcsőn. Ment ség-e nekem,hogy nem tudhattam,mikor DIREKT nem néztem oda? Ezt feltettem pár helyen,de mégcsak érintőlegesen se foglalkozott vele egy tanú sem. Na ezért emberellenes. Még ráadásul aljas is,mert azt,aki hagyja a másiknak,hogy végülis megölje magát,utána azzal mosakszik,hogy ő elfordult és így nem tudott róla,azt jóindulattal is egy pszichopatának hívják. Innentől engem nem érint,hogy mit követnek betű szerint az imádói,max csak remélni tudom,hogy ezt a mentalitást ők otthon nem próbálják ki.
"Mennyi feleseleges mondat, de a kérdés még mindig nincs megválaszolva."
Pedig irtam cikkeket, és választ. A w=őrtorony, évszám és hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!