Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért uralkodik ennyire a...

Miért uralkodik ennyire a sátán a föld felett? Ennyire semmibe néznénk a teremtőt?

Figyelt kérdés
Akárhogy nézem nem igazán akad ember aki teljesen betartaná a 10 parancsolatot. Pl: a paráznaság már teljesen eluralkodott és "megszokottá" vált az embereknél.

2019. júl. 28. 13:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#18 És melyik az értékesebb neked kb 80-90 évig megkapsz mindent a földi életedben (gyakorlatilag a mai világban lévő dolgok 90%-a nélkül is lehet élni. régen is éltek nélküle) vagy hogy a mennyországba kerülsz?
2019. júl. 30. 15:46
 22/26 A kérdező kommentje:
vagy hasonló sejtések vannak csak még
2019. júl. 30. 15:56
 23/26 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Még nem győzött szerintem de már közel van az idő amiről beszélsz"

Az idő közel van, de attól még a Biblia szerint győzött. Egyrészt legyőzte a halált, amit mi hoztunk be a Földre, másrészt visszavette a hatalmat a sátántól a teremtett világ felett, amit Isten kezdetben nekünk adott, mi pedig úgymond "átjátszottuk a sátánnak".

Viszont ha közel van az idő, ha nincs, nekünk szeretetben kell felnőnünk krisztusivá. Nincs más feladatunk

Jelenések:

5,5 És egy a Vének [rész 4,4.] közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, [rész 22,16. Ésa. 11,1-10.] Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.

Máté

28,18 És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: [rész 11,27. Eféz. 1,20- 22.] Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.

2019. júl. 30. 16:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ő legalább képes megadni amire vágysz, nem úgy mint jézus."

Kizárt, mivel én Jézusra vágyom

2019. júl. 30. 16:04
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

" Akárhogy nézem nem igazán akad ember aki teljesen betartaná a 10 parancsolatot "

Nem az van,hogy "az vesse rá az első követ..."? Tehát te most vagy úgy ítélkezel,hogy tudod,hogy te is bőven beletartozol,vagy pedig akkora egy beképzelt ember vagy,aki magas lóról ugat a csúnya bűnös halandóknak. Szerintem előbb dolgozgass csak a saját életeden,hogy mit tartasz be,meg mit nem,utána esetleg jöhetnek mások.

2019. júl. 31. 13:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg úgyis céltalan a kérdés. Mert hiába vesézgetjük ezt oldalakon keresztül is akár,nem fog változni semmi. Ez nem egy mesefilm,ahol összefogunk a "jó cél érdekében". Tök feleslegesen remegünk a világ aberráltságain. Amúgy a hívő férjemnek is feltettem ezt a kérdést,de most kíváncsi vagyok,itt ki mit mond rá: ha annyira el vagyunk sápadva,hogy hova jutott a világ,és a hívők kapaszkodnak Istenbe,akkor ez az Isten miért vár addig,amíg kezelhetetlenné nem válik a probléma? Ha időben lépett volna,még idáig sem jutunk.
2019. júl. 31. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!