Tényleg nagyobb divat a bidé használata a nyugat európai orzágokban, mint hazánkban?
Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 14:38
1/23 anonim válasza:
Igen, de én nem látom értelmét. Foglalja a helyet, többet kell takarítani és mi értelme van egy se...ggmosónak? Van intim törlőkendő, nedves wc papír, totál értelmetlen.
2/23 anonim válasza:
Elég baj, hogy nálunk nem divat, szerintem nagyon is jó dolog!
3/23 anonim válasza:
Jujj, mégis mi értelme lenne egy segg mosónak?
4/23 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ez nektek kérdés. A csunyátokat se mossátok meg?
5/23 anonim válasza:
Ott is csak a sznoboknál divat. Németországban átlag lakásban nem.
6/23 anonim válasza:
A németek heti egyszer fürdenek. Ne belőlül induljunk ki.
Az olaszoknál pl. még a kis falvakban élőknek is van igénye bidére.
Talán a sok tészta, viszonylag alacsony rostfogyasztás miatt van rá szükség... :D
Amúgy én is szeretek megmosakodni vécézés után.
7/23 anonim válasza:
Mivel nekem van sipolyom, igy értékelnék egy ilyet, mert mindig a kádban szoktam zuhanyoztatni, igy meg elég lenne csak bidére menni, de hát nincs annyi hely hogy elférjen egy.
8/23 anonim válasza:
Lehetséges, mert még életemben nem láttam egyet sem csak áruházban.
9/23 anonim válasza:
Panelben ilyen nincs, se régi családiban. Szerencsére nálunk egy helyen van a WC és a kád, így bidé nélkül is ki tudom mosni a seggem.
Akik szerint értelmetlen, azokat gondolom nem zavarja, hogy szaros, vagy legalábbis totál szarszagú a seggük.
10/23 A kérdező kommentje:
Nálunk bidé van, és nem tudom ki hogy van vele, de én rendes wc papírral soha nem tudtam rendesen kitörölni a seggem, és nedvesből is vagy 20-at kellett elhasználnom mire rendesen ki tudtam törölni, szóval nekem így gazdaságosabb, és még állítólag egészségesebb is :)
2019. júl. 17. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!