Meg vagyok hívva egy étterembe enni de nem tudom felvehetem e ezt a ruhát?
Mivel nem szeretném marketingelni az éttermet, Budapesten van az Oktogonhoz es az árfekvése alapján külföldiek látogatják.
Egy baratom ma keso délutánra el hivott ide enni, az a kérdés hogy ebben a meleg időben mehetek e ujjatlanban es strand papucsban?
Nem vagyok kepben mivel étterembe csak akkor járok amikor ünnepekkor a rokonok elrángatnak, divatosan öltözködni utálok, nem elit a hely csak 2.500 korul vannak a tészták peldaul. Es fogalmam sincs, szerintem turisták is gyakran nyárias öltözékben mennek enni, de nem akarom hogy ez a baratom rosszul érezze magát miattam.
Árfekvése alapján külföldiek látogatják, de csak 2500Ft egy tészta? Nem lennék most a budapestiek helyében.
Amúgy bármi kényelmeset felvehetsz, ez nem az az árfekvés amiért estélyit kellene felvegyél.
Ha lány vagy, akkor az ujjatlan valami nem gond (kivéve, ha teljesen igénytelen cucc), de a strandpapucs nem étterembe való, legalább egy szandált vegyél föl.
Ha netán fiú vagy, akkor az ujjatlan (föleg az atlétatrikószerü) fölsörész nem javasolt, nagyon igénytelen dolog ilyenben menni étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!