A nők állandóan sírnak, hogy a férfiak csak "azt"
akarják tőlük. Ugyanakkor egy "elnyugodott" férfi nem
kell senkinek sem, miért?
21/29 anonim válasza:
a ferfiak nem tudom miert panaszkodnak hogy egy nö nyavalyog hogy a pasija mindig azt akarja. azt a nöt meg a ferfiak nem szeretik aki allandoan szexelne, mert felnek hogy nem tudjak kielegiteni a vagyait. szoval szerintem a ferfiak ugyanugy nem tudjak hogy mit akarnak. ha a nö nyavajog az a baj, ha sok szexre vagyik meg az a baj. ha egy nö es egy ferfi nem ugyanannyi szexre vagyik, az annak a jele hogy ezen a teren nem illenek össze. nalunk mindketten imadjuk a szexet, barhol, barmikor. en megörülnek egy nyavajgo pasitol, a parom megörülne egy nyavajgo nötöl. tehat meg kell talalni mindenkinek a hozza illöt. csak a magnesre vonatkozik hogy az ellentetek vonzzak egymast. az emberi kapcsolatokra egyaltalan nem!!!!!
2010. júl. 16. 16:41
22:40-es
ajaj de milyen igazad van, ... azt a jó isten XXDD
nekem van eg yolyan haverom aki tök nyíltan bevállalja, h meleg srácokat szokott szopatni, mert állatul élvezi, azt mondja sokkal jobban szopnak mint a bnője, háhhhááá, én pedig szakadok a röhögéstől
érted semmi más, szal szó nem lehet se kölcsönösségről se érzelemről se semmiről, egyszerűen megszopatja, és ezt a meleg srác qqurva szívesen meg is teszi neki :))
na mit szóltok ehhez? ilyen is van ... és hoppá, nem is egyről tudok !!
2010. júl. 16. 17:26
23/29 anonim válasza:
Tudom már eléggé elcsépelt a téma de a 13.10-es től megkérdezném hogy tudja-e az a naggyon komoly kapcsolata h egy másik pasi is pakolja
2010. júl. 17. 20:45
de utolsó, figyelj ide , ez csak sex, semmi több, azaz miért ne pakolhatná? ettől még nem fogja megcsalni a komoly kapcsolatát nyilván, csak sajnos látod sok olyan gyöpagyú van aki nem tudja elválasztani a sexet attól h ez már megcsalás is, pedig az egyik érzelmekről, a másik meg ösztönös biológiai szükségletekről szól, szal sztem nagyon durva h valaki felnőtt létére a kettő között ne tudjon különbséget tenni
érted már?
egy sex az csak sex, egy kapcsolat pedig kapcsolat, érzelmekkel és lelki kötődéssel, ami az első esetben nincs meg
de miért olyan nehéz ez ???
2010. júl. 17. 22:47
25/29 anonim válasza:
szerintem egy elnyugodott pasihoz egy elnyugodott nö illik, egy szex kedvelö pasihoz meg egy szex kedvelö nö. altalaban mindig az lep felre egy kapcsolatban, akinek hianyzik valami a kapcsolatbol. ezert egyik fel sem hibas, bar maga a felrelepes erkölcstelen. de meg kell erteni az elnyugodott felet is es azt is aki többre vagyik. a lenyeg, hogy a megoldast együtt kell megtalalni, nem egymas hata mögött.
2010. júl. 19. 13:42
26/29 anonim válasza:
szerintem 22.40es ha a haverod baratnöje ugyanugy szeretne a szexet mint a haverod, nem csak jobban szopna, de minden mas is jobb lenne nekik együtt. de azert tenyleg nem semmi pasi hogy rajött hogy mire kepesek a melegek. Ezen en is csak röhögni tudok))))
2010. júl. 19. 13:47
Rosszul vagyok az általánosításoktól.
Ennél már csak az álszentség idegesít jobban...
2010. szept. 5. 19:08
28/29 A kérdező kommentje:
Az általánosítás a világon létező legnagyobb találmány. Az emberiség történelmében minden felfedezés, tudományos meglátás az általánosítás következménye. A XX. század eleje volt az első pillanat, amikor megjelentek közismert nők, akik az általánosítás ellen emelték fel a szavukat. Soha ezt megelőzően senki nem vonta kétségbe a hasznosságát. meg is van az eredménye, kihalt az eredeti gondolat az emberiség nyugati feléből. Pl ha én leírok valamit ide, akkor a többség rögtön a forrást fogja követelni, mert eszükbe sem jut, hogy az lehet önálló gondolat is.
13:47
sajnos eltűnt a bejegyzésem, biztos rosssz voltam és erkölcstelen disznó, így már nem tudom mit írtam pontosan, de igaz ami igaz ... csak megint az álszentség, pedig elnézést kérek, de nem egy srácról tudok, aki fiúval xopatja magát .....
2010. szept. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések: