A nők állandóan sírnak, hogy a férfiak csak "azt" akarják tőlük. Ugyanakkor egy "elnyugodott" férfi nem kell senkinek sem, miért?
Igen a második válaszoló szerintem többé-kevésbé jól látja. Persze itt is tisztelet a kivételnek. Nekem egy "elnyugodott" férjem van. De soha nem siránkoztam emiatt. Először megpróbáltam otthon rendezni a dolgokat, de miután rájöttem, hogy semmi esély a változásra, hát kerestem valaki mást. Mert nem hiszem, hogy bárki elvárhatná a másik féltől, hogy egy életre mondjon le a szexről miatta. Találtam egy "macsót", aki nem akar tőlem mást. De én sem akarok tőle mást. Szóval, ki is használja ki a másikat? Igen, erős és határozott, de ezt ne keverjük össze a durvával, és erőszakossal.
Persze léteznek olyan nők (a többség?), akik nem tudnak érzelmek nélkül lefeküdni valakivel. De kerültek már olyan helyzetbe, hogy a hőn szeretett hónapokig feléjük sem nézett? Szerencsések, ha nem, mert mit tesznek ilyenkor a biológiai szükségleteikkel? Tűrnek és szenvednek, vagy szakítanak? Feláldozzák a közös egzisztenciát, a közös gyerekeket stb. a nemi vágyaik miatt? Mi a biztosíték rá, hogy a következő, és a következő, és a következő jobb lesz? Ja, és minden kapcsolat szerintem először egyéjszakás. Még akkor is, ha előtte 2-3 hónapig ismerkedtünk. Az, hogy valaki milyen az ágyban, azon az első éjszakán derül ki. Lehet, hogy csapnivaló, és soha többet nem lesz második, és akkor máris csak egyéjszakás kaland maradt a dolog.
13:10-es vagyok, és na igen ahogy utána a kérdező is írta, sztem csak páran irigykednek, ez nem erkölcsösség kérdése, hanem inkább képmutatásé, na bár hát amit erkölcsnek hívnak az is legtöbbször képmutatás, semmi más
hidd el, a lányok zöme hanem is vallja be, állatira szereti, ha egy srác kőkemény vele és bizony akkor is ha csak arra kell neki és pont !
lehet beismerni meg nem beismerni, attól még így van
Én meg azt gondolom, hogy nekem, mint nőnek semmi, de a világon semmi jó nincs abban, hogy egy férfi a hajamat tépve a farkát a torkomba dugja, elélvez, majd otthagy.
Egy: nekem ebben nem volt kielégülés, de még csak jó sem volt.
Kettő: még ha szeretek is szopni, ezt azért nem nevezném szexnek. Ez az önkielégítés egy módja. Én pedig nem tárgy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!