Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők állandóan sírnak, hogy...

A nők állandóan sírnak, hogy a férfiak csak "azt" akarják tőlük. Ugyanakkor egy "elnyugodott" férfi nem kell senkinek sem, miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 04:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ne irigykedjünk kérem.
2010. júl. 8. 23:10
 12/29 anonim válasza:
13:10-esnek: Leszel a feleségem? :D
2010. júl. 10. 14:27
 13/29 anonim válasza:
60%

Igen a második válaszoló szerintem többé-kevésbé jól látja. Persze itt is tisztelet a kivételnek. Nekem egy "elnyugodott" férjem van. De soha nem siránkoztam emiatt. Először megpróbáltam otthon rendezni a dolgokat, de miután rájöttem, hogy semmi esély a változásra, hát kerestem valaki mást. Mert nem hiszem, hogy bárki elvárhatná a másik féltől, hogy egy életre mondjon le a szexről miatta. Találtam egy "macsót", aki nem akar tőlem mást. De én sem akarok tőle mást. Szóval, ki is használja ki a másikat? Igen, erős és határozott, de ezt ne keverjük össze a durvával, és erőszakossal.

Persze léteznek olyan nők (a többség?), akik nem tudnak érzelmek nélkül lefeküdni valakivel. De kerültek már olyan helyzetbe, hogy a hőn szeretett hónapokig feléjük sem nézett? Szerencsések, ha nem, mert mit tesznek ilyenkor a biológiai szükségleteikkel? Tűrnek és szenvednek, vagy szakítanak? Feláldozzák a közös egzisztenciát, a közös gyerekeket stb. a nemi vágyaik miatt? Mi a biztosíték rá, hogy a következő, és a következő, és a következő jobb lesz? Ja, és minden kapcsolat szerintem először egyéjszakás. Még akkor is, ha előtte 2-3 hónapig ismerkedtünk. Az, hogy valaki milyen az ágyban, azon az első éjszakán derül ki. Lehet, hogy csapnivaló, és soha többet nem lesz második, és akkor máris csak egyéjszakás kaland maradt a dolog.

2010. júl. 10. 15:33
 14/29 anonim ***** válasza:
32%

13:10-es vagyok, és na igen ahogy utána a kérdező is írta, sztem csak páran irigykednek, ez nem erkölcsösség kérdése, hanem inkább képmutatásé, na bár hát amit erkölcsnek hívnak az is legtöbbször képmutatás, semmi más

hidd el, a lányok zöme hanem is vallja be, állatira szereti, ha egy srác kőkemény vele és bizony akkor is ha csak arra kell neki és pont !

lehet beismerni meg nem beismerni, attól még így van

2010. júl. 10. 16:08
 15/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem miért kéne beismernem olyan dolgot, ami szerintem nem így van... Én aláírom, élje úgy az életét mindenki, ahogy neki tetszik! Én nem vagyok képes érzelmek nélkül lefeküdni senkivel! Ennyi...
2010. júl. 10. 17:58
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

Én meg azt gondolom, hogy nekem, mint nőnek semmi, de a világon semmi jó nincs abban, hogy egy férfi a hajamat tépve a farkát a torkomba dugja, elélvez, majd otthagy.

Egy: nekem ebben nem volt kielégülés, de még csak jó sem volt.

Kettő: még ha szeretek is szopni, ezt azért nem nevezném szexnek. Ez az önkielégítés egy módja. Én pedig nem tárgy vagyok.

2010. júl. 10. 19:58
 17/29 anonim ***** válasza:
13:10-nek igaza van.lehet,hogy undorító,de kimondta a frankót.és ha már itt tartunk sztem az állszentség,ami a leggyakoribb (nőknél-férfiaknál egyaránt!) sokkal undorítóbb.a szex ugyanolyan fontos nekik is csak talán több igényük van ilyen téren.ezért nem kell elnyugodott férfi senkinek.29/f
2010. júl. 11. 10:45
 18/29 anonim válasza:
sztem igenis a nők is van, hogy csak "azt" akarják, az a nem mindegy, hogy a két fél tudja-e egymásról, hogy ki, mit akar. A nyavajgás sztem is általánosítás
2010. júl. 14. 15:39
 19/29 anonim válasza:
Hidd el van aki kedveli az "elnyogodott" férfiakat! Pl.: itt vagyok én!!!! :)
2010. júl. 14. 21:36
 20/29 potyike ***** válasza:
Csak az a férfi az elnyugodott,aki beteg.A legtöbb elnyugodott ffi csak otthon elnyugodott és titokban tart magának egy szexet szerető csajszit,vagy netán egy jól szopó homót.
2010. júl. 14. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!