Mennyire etikus a rudtanc?
És már hol van a határ ahol az már nem rudtánc hanem sztriptíz pl: ha a lánynak már kint van a feneke?
Mert ugye bár nem a fenekén forog, surlodik, stb...
A pole-fitness versenyeken van szabályzat a ruha méretét illetően. A versenyből kizárást eredményez, ha valakinek a színpadi ruhája intim testtájakat mutat.
Erre gondolsz?
Meg lehet nyugodni, a rúdtáncosok, műkorcsolyázók, rg-sek, atléták pontosan azért hordanak testhez simuló ruhát, amiért pl az úszók is: nem akadályozza a mozgást és gyorsaságot biztosít. Gondoljatok már bele, hogy lehetne ezeket a sportokat rendesen csinálni susogós melegítőben vagy földig erő szoknyában? Sehogy! Meg aztán rendesen kimelegszik az ember mozgás közben... Egyiküknek sem az a célja, hogy a feneküket bámuld.
És egyébként van rá szabályzat, hogy a versenyeken milyen hosszú és mennyit takaró ruhában kell lenni.
Hogy mikortól sztriptíz és erotika? Hát onnantól, hogy közben levetkőzik az illető hölgy és tangában/meztelenül táncol. Ezt jelenti a sztriptíz szó. Vetkőzést.
Nem a sportértékét akarom elvitatni, de ne csnáljunk már úgy, mintha nem a szexről szólna.
A rúdtánc dióhéjban az, ahogy egy nő vonaglik egy péniszen. Igen, tudom hogy ókori indiai eredete van, tudom hogy férfiak is csinálhatják, tudom hogy sportteljestmény, de attól még a szexről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!