Mennyire illetlenség ha egy nő mindig kézfogással üdvözli a kollegáit?
19:06-kor választ adó hozzászóló vagyok
A "visszaél" kifejezés melyik jelentéstartalmára célzol?
1. Szándékosan rossz célra használ egy lehetőséget, helyzetet, pozíciót, módszert vagy eljárást.
2. 2. Rosszul használ. Egy eszközt vagy fennálló kedvező állapotot úgy használ, hogy az a használat során károsodik, nem tartja meg eredeti jó állapotát.
"szakadatlan visszaélhet ezzel a jogával."
:DDD
Jajjj, kérdező, ezen olyan jót röhögtem! Óvónéniiiiii, a lányok elvették a kézfogásunkat! Tökre utánoznak minkeeeet!
A kézfogás egy ártalmatlan, mindkét nemnél használatos udvarias gesztus.
Ez nem illik vagy nem illik kérdés. Szerintem fölösleges ilyet a nőknek magukra erőltetni, hogy ők is kezet fogjanak akár egymás között, akár nők nőkkel.
Az üzleti életben elfogadott mindkét nem részéről, például egy tárgyalásra való találkozáskor, de kollégák között nekem erőltetettnek tűnik, semmi értelmét nem látom. Nem lesz egy nő különb tőle, mert férfiak sem nagyzolásból fognak kezet.
Erős a gyanúm, hogy a kérdező szimplán irigy, ezért köt bele mindenbe. Gondolom, a csaj jobb nála a munkában.
Kulturált országokban teljesen természetes, hogy a munkatársak nemtől kézfogással üdvözlik egymást. Vagy csak simán köszönnek mindenkinek. Nincs az, hogy a férfiak 5 percig pacsizgatnak, a nők meg addig állnak ott, mint egy hülyegyerek. Kirekesztő is, illetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!