Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pár éve még csak a prostik...

Pár éve még csak a prostik jártak lakk nadrágban, most meg már a 10 évesek is. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 14:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%
Attól,hogy rozsaszínü a haja még nem prosti.
2010. júl. 1. 16:28
 22/28 A kérdező kommentje:
De igen. Az ilyen lányok általában aktív szexuális életet élnek 12 éves koruktól.
2010. júl. 1. 16:29
 23/28 A kérdező kommentje:
Fűvel-fával lefekszenek. Ezt csinálják a prostik is.
2010. júl. 1. 16:29
 24/28 anonim válasza:
62%

ööm bocsi, de a prostik pénzért csinálják, és ha kimész egy "olyan" útszakaszra, ahol prostik vannak, nem hiszem, h bármelyiknek rózsaszín lenne a haja...

és attól ne legyen már qrva senki, h olyan hajszínt választ ami neki tetszik...

2010. júl. 1. 18:24
 25/28 A kérdező kommentje:
Jaj, most ne a hajon akadj már ki, nyilván nem azzal van a legnagyobb baj, csak példának mondtam.
2010. júl. 1. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:
86%

Tessék egy kicsit szétnézni a myvipen,de mielőtt megtennétek,szedjetek be egy jó erős adag nyugtatót!

Na most,én egyszer szétnéztem azon az oldalon,ne tudjátok meg,milyen tinicsajok vannak ott...Konkrétan minden második ÁTLAGOS,tehát NEM prosti lányról van legalább egy pucér kép!Bizony,ide jutottunk,ezenkívül szinte mindegyik aktív szexuális életet él,erre utalásokat is tesz az adatlapján...

Csak erős idegzetűeknek ajánlom a myvipet!!!

2010. júl. 1. 19:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
valamelyik férfirokonom mondta, h ma már a prostik iskoláslánynak, az iskoláslányok meg prostinak öltöznek:D:D:D találó.
2010. júl. 1. 19:57
 28/28 anonim válasza:
pár éve a prostik hordtak ilyen rövid nadrágot ma meg a 12 évesek:D
2010. júl. 20. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!