Egy nagyon drága holmit kaptam postán amit nem én rendeltem mégis az én nevemen van. Ilyenkor mi van?
Ha nem kell érte fizetni, vedd át bátran. Ha utána nincs követelés, akkor nyertél egy drága holmit, ha meg utólag követel bárki bármit, akkor is mondhatod, hogy bizonyítsa be, hogy te rendelted, mert nem így van, és attól kérje a pénzt, aki rendelte, te bizony ezt ajándéknak könyvelted el valami titkos hódolódtól, és ennyi.
Amennyiben visszakövetelik a terméket vagy az árát. akkor postaköltség térítése esetén megkaphatják, hiszen nem érhet kár azért téged, mert tévedésbe ejtettek, és te jóhiszeműen jártál el.
A lényeg, hogy megtarthatod.
Vissza kellene küldeni. Nekem az a meglepő, hogy miként került rá a te neved és címed? Csak úgy tartom elképzelhetőnek, ha attól a cégtől már rendeltél valamit és valahogy rákeveredtek az adataid. Na ha nem rendeltél semmit, akkor meg vajon hogy lehet ez?
Én pl kaptam már levelet úgy, hogy összekeverték az adataimat valakiével és pont ismertem az illetőt. Mondta is, hogy neki címzett borítékban kapta az én nevemre szóló levelet. :) Azonos körzetben vagyunk és mindketten kaptunk már onnan levelet, tehát mindkettőnk adatai megvoltak. De nálad hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!