Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van ez? Elszomorító. =...

Miért van ez? Elszomorító. = ( (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Ha valaki feltesz egy NORMÁLIS kérdést, arra senki sem válaszol, néha-néha, páran írnak. De ha jön a baromság, akkor persze igen, gyűlnek rá válaszok ezrei... Ennyire eltaplósodott volna ez az egész? :( Nagyon rossz érzés, hogy feltettem pár hete egy kérdést, tegnapelőtt kiraktam kiemeltbe, de még azóta sincs rá válasz, legalább is normális. Vegyétek már észre magatokat! Kinek inge, ne vegye magára. És bocsánat, ha sértően fogalmaztam, csak már szinte a fejem verném a falba. Legszívesebben. :(
2010. jún. 29. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne légy butus ezen elkenődni. Küld azt a linket, én elolvasom! :)
2010. jún. 29. 20:03
 2/13 anonim ***** válasza:
42%

"Ha valaki feltesz egy NORMÁLIS kérdést, arra senki sem válaszol, néha-néha, páran írnak. De ha jön a baromság, akkor persze igen, gyűlnek rá válaszok ezrei..."

- Tisztázzunk valami: ez most melyik kategória?

2010. jún. 29. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Rakd ki a linket,ha tudok válaszolok szívesen.:)
2010. jún. 29. 20:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, először ide indult, de elfajult a dolog, és az oldalról írtam, bocsi. :S Nyugodtan szóljtok a moderátoroknak, hogy rakják át. :) Egyébként nem kell, köszönöm, már töröltettem a kérdést, és írtam helyette újat, mer az már nem volt aktuális, és volt valami olyan benne, ami miatt töröltettem. :) Egyébként a friss link, ma írtam, ha akartok kérdést írni rá, nagyon szépen megköszönöm, tényleg. :) : http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. Ja és nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2010. jún. 29. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is válaszolok ha tudok,de akkor légyszi valóban rakd már ki azt a linket!:)Ide.

Egyébként nem szabhatod meg,hogy ki miért járjon fel erre az oldalra.Lehet,hogy sokan csak poénkodni lépnek be,hogy szórakoztassák magukat.Sajnálom őket,hogy nincs jobb szórakozásuk,de nem tudunk vele mit csinálni.:(

2010. jún. 29. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Tehát ez az a bizonyos kérdésed: "Nem megy az LG KP502-emre a játékfeltöltés. Mit csináljak?"

Tudod, hogy miért nem válaszoltam rá? Mert fogalmam sincsen!

Viszont erre vannak a számitástechnikai fórumok.

2010. jún. 29. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként az "ez most melyik kategória" kérdésem arra irányult, hogy ez most egy "NORMÁLIS kérdés" vagy a "baromság".
2010. jún. 29. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Megnéztem a kérdésedet.:

Nem tudom a megoldást.Bocs.

2010. jún. 29. 20:28
 9/13 A kérdező kommentje:
4.: Tudom, tudom, de legalább akkor a Humor kategóriába tömködnék őket. :S 5.: Köszönöm szépen, hogy legalább megnézted. :)
2010. jún. 29. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy megnézte. Tényleg. :)
2010. jún. 29. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!