"Külföldi magyarok segítsége"?
Egy ideje azt vettem észre, hogy bármilyen országról legyen szó, közel vagy távol, folyamatosan a magyarok segítségét keresik.
Nem anyagiakról van szó, hanem arra számítanak hogy ,a Magyar Népmesékből ihletve egyből gróffá válnak és boldogan élnek míg meg nem hónak.
Ahogy a jó öreg mondás tartja, a magyar legnagyobb ellensége külföldön a magyar.
Fejtsétek ki véleményeteket ezen témán jópár mondatban
Kifejtenéd értelmesen, KI kér segítséget és KITÖL?
Ugyanis ilyet még nem tapasztaltam, csak olyan, hogy itt "Nyugaton" minden (ajtónál becsöngetö) kéregetö magyar (megfelelö szen ig-zal!), gyüjtögetö cédulák (postaládába dobva) magyar családoknak gyüjtenek használt TV-töl az autógumiig mindent, stb.
most írtam, hogy nem anyagiakról van szó, hanem folyamatosan klubokat nyitnak, tanácsokat kérnek, az ország nyelvét nem hajlandóak megtanulni
Pl. az USÁban ,olyan szarul beszélik a nyelvet hogy ihaj, migránsoznak, Trumpoznak, néptáncklubokat hoznak létre, és közben magyar zászlókat tartanak, közben elhagyták a hazájukat.
És én sem lakom Magyarországon már, két évtizede, de legalább hajlandó voltam alkalmazkodni az új körülményekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!