Miért van ennyi bunkó ember?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél láttam, hogy bunkó stílusban válaszolgatnak ok nélkül. De ez nem csak itt van így... Szörnyű, hogy milyen világban élünk... Ti mit tapasztaltok?2010. jún. 28. 21:56
1/8 anonim válasza:
Sajnos igazad van,nagyon szemetek az emberek(tiszt. a kiv.)
A boltban vitatkoznak hogy ki állt előrébb a sorban,mintha nem lenne tök mindegy azaz 5 perc,az autósok bemutatnak egymásnak,anyáznak stb.
Nagyon gáz a világ és egyre rosszabb lesz.
Irigység és rosszakarat van mindenhol.
2/8 anonim válasza:
Valószínű ennyi örömük van az életben,hogy másoknak beszólhatnak.Szánalmasak.
3/8 anonim válasza:
Lófaszt hülye gyerek, én 1 bunkó embert se látok bázmeg! :D
Hülyeséget és bunkóságot félretéve tényleg sok bunkó van ezen az oldalon!A sok kis anonim tizenéves itt éli ki magát következmények nélkül!
4/8 anonim válasza:
Anyádér!
(bocs, magas labda volt)
5/8 anonim válasza:
Sok bunkó kérdésre,csak bunkón lehet válaszolni!
7/8 anonim válasza:
Nem csak bunkó kérdésre válaszolnak tapló módon, hanem bármilyenre. Csak mert épp ilyenjük van vagy mindenképp hozzá akarnak szólni.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen... és ami a legszánalmasabb szerintem, hogy beszólnak mindenkinek, illetve "beírnak", de annyira tudatlanok, hogy még az egyszerű szavakat sem tudják jó páran helyesen leírni. És általában az ilyen műveletlen emberek többsége bunkó stílusban írogat, illetve beszél.
2010. jún. 29. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!