Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan illene átadni ezt az...

Hogyan illene átadni ezt az ajándékot? Címkével vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Egy barátomnak vettem poháralátétet. És egy kis címke van hozzátűzve, amin szerepel a tisztítási útmutató, meg a termék neve, hogy poháralátét, ha esetleg nem tudná az illető, hogy mi az. :D Az ára is rajta van, amit áthúztam természetesen. A bolt neve is.

Ha ezzel a címkével együtt adom át az hogy veszi ki magát? Gondolhatja esetleg a barátom, hogy hivalkodni akarok azzal, hogy hol vettem, mert rajta van a bolt neve is? Vagy jobb lenne ezt megelőzendő címke nélkül adni? A címke talán azért is hasznos, mert így, hogy ott a bolt neve, láthatja, hogy nem az ócskapiacról van.

2018. dec. 22. 17:06
 1/2 anonim válasza:
84%
Az úgy nagyon jó lesz amit írtál, hogy áthúzod vagy leragasztod az árát.
2018. dec. 22. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Jó az, hagyjad rajta, ár át van húzva, tökéletes.
2018. dec. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!