Hivatalos találkozón a meghívás hogyan működik?
18 éves lány vagyok és találkozóm lesz egy középkorú tanárnővel, akivel különóráról fogunk egyeztetni. Még nem találkoztunk és egy cukrászdában lesz a megbeszélés. Gondoltam előbb megyek, kérek magamnak egy kávét, aztán, ha jön ő, akkor megkérdezem, hogy meghívhatom-e valamire. A baj csak az, hogy ez egy olyan hely, ahol távozás előtt kell fizetni, nem a rendelést követően. Nem lesz fura a szitu amiatt, hogy akkor meghívom valamire, és felkelek én kérni neki és a végén meg odamegyek fizetni? Ezt hogyan kellene elintézni?
Még soha nem voltam ilyen találkozón és nagyon izgulok, szóval előre is köszönöm a segítséget, remélem minden érthető.
Ha különórákat is ad az nem tartozik a munkahelyére, privát dolog. Munkahelyen csak nem tárgyalunk magánügyet.
Gondolom akik itt válaszoltak azoknak nem is jár a munkájukkal semmiféle tárgyalás, így nem is ismerik se a hazai se a nemzetközi szokásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!