Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A színházi előadásokon is...

A színházi előadásokon is fogyasztanak a nézők pattogatott kukoricát és üdítőt, mint a mozikban?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A színház "magasabb kultúrát" képvisel, mint a mozi, nem tudom ma mi a helyzet, de régebben illett jobban felöltözni a színházhoz. (Bár a volt Szovjetúnióban, Moszkvában ismerősöm állítólag látott színházban nézőt öltönyben és gumicsizmában).

Sógorom egyszer rövidnadrágban ült be az Operába, valósággal kinézték onnan.

2018. dec. 7. 11:05
 12/14 anonim válasza:
100%

Színházban tessék megtisztelni azzal a művészeket, és magát a kultúrát, hogy mindenki normálisan öltözzön fel és ne egyen, igyon, és ne beszélgessen a nézőtéren.

Ezzel zavarja a színészeket és a többi nézőt is!

Az evésre, ivásra, beszélgetésre, ott a színházi büfé.

2018. dec. 14. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A mozihoz, ha jól tudom, Amerikában a kezdetekkor is hozzátartozott a nassolás.

Engem moziban nem zavar, ha vki eszik, mert elég hangos a film hozzá, hogy ne arra figyeljek, amikor a másik eszik. Színházban már zavaró, és ami a legfontosabb, zavarja az épp játszó színészt is, akinek koncetrálnia kellene.

2018. dec. 24. 03:45
 14/14 anonim ***** válasza:

70 éves vagyok, az én korosztályom igazolni fogja, hogy már a mi gyerekkorunkban is volt a moziban a pereces, aki körbejárkált a kosarával és a perecevés a mozizáshoz tartozott.

Színház az más kategória, ott sem régen, sem most nem illett/illik enni-inni. A gyerekelőadások mások, de jobb, ha a gyerek eleve úgy van szoktatva, hogy a színházban csak a szünetben van evés-ivás.

2020. aug. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!