Aukciók esetén miért licitálnak az emberek jóval a lejárat előtt, amikor kivárhatnák a végét és sokkal olcsóbban juthatnának hozzá?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:45
2/4 anonim válasza:
attól, hogy csak a végén licitálnak, mg nem lesz olcsóbb a cucc...attól nem is beszélve, hogy nem mindenki ül állandóan a gép előtt ;)
3/4 anonim válasza:
Ha én licitálni akarok valamire akkor megteszem azt az összeget amit nekem megér és nem kell tovább nézegetnem a licit alakulását, ha nem licitálnak tul akkor megnyerem. Ha mikor lejár nem vagyok gépközelben akkor esetleg lemaradnák a termékről.
4/4 anonim válasza:
Ha a Vaterára gondolsz, akkor nem ismered a licitálás szabályait, inkább úgy mondom a lehetőségeit.
Lehet /mint előttem mondták/, 1000-en áll a licit, én ráteszek 10000-et, mert ennyit adnék érte, de Te ezt nem látod! Végén mondjuk elviszem 5000-ért...
Ilyen /ezt tudja/ a Vatera licitje.. Olvasd el a licit lehetőségeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!